Informació general

Ana López: "La dreta està utilitzant la crisi com l'excusa perfecta per fer retallades i privatitzar els serveis públics"

Per Cristina Sierra

Francesc Vallès i Ana López van presentar la candidatura del PSC al Congrés per Tarragona

El PSC va presentar, divendres al matí, la candidatura al Congrés per la demarcació de Tarragona a les properes eleccions del 20 de novembre. El cap de llista socialista Francesc Vallès i la regidora cambrilenca i número sis de la candidatura, Ana López, van apuntar que "totes les eleccions són importants però aquestes més, ja que ens hi juguem el nostre futur". López va afirmar a Revista Cambrils Diari Digital que "és una satisfacció i un orgull formar part de la llista".

La regidora cambrilenca va explicar que "la dreta està utilitzant la crisi econòmica com l'excusa perfecta per retallar i privatitzar els serveis públics", una mesura contrària al pensament socialista, ja que les "reformes són necessàries però no les retallades". López va afirmar que, "el model evolutiu del país està basat en en el sector dels serveis i hem d'apostar pel sector públic, creiem que la sanitat i l'educació no són negocis per fer diners, és una garantia i una inversió per tothom". Tal com va apuntar la regidora, "els socialistes hem d'intentar posar l'accent en ajudes als ciutadans, hem de pensar en aquelles persones que ho estan passant malament i hem de lluitar perquè tothom tingui la mateixa oportunitat".

Francesc Vallès: "A la dreta no els interessa el benestar de les persones, sinó els interessos personals"

Per la seva banda, el cap de llista va començar la seva intervenció afirmant que "el PSC presenta una candidatura complerta amb gent que té ganes de canviar. L'Anna està en un lloc d'honor a la llista, hi té visibilitat, necessitem visualitzar el projecte amb gent que s'estima el seu poble i té ganes de treballar". Vallès va explicar que en aquests moments de crisi econòmica convé governs d'esquerres per evitar les fractures socials. "Els socialistes som els únics capaços de garantir que no es faran passos enrere en la preservació dels avenços socials assolits al llarg dels anys".

Tal com va apuntar Vallès, "a la dreta no els interessa el benestar de les persones, sinó els interessos personals. Si retallen coses no saben quan poden tornar a tenir-les". Pel cap de llista, "si el PP guanya traurà les tisores com CiU ja ha fet a la Generalitat de Catalunya" i pels socialistes no s'ha de retallar, sinó que hi ha alternatives a les retallades sense posar en perill drets i serveis. "L'objectiu del PP és el de desmantellar el benestar de l'estat", va afirmar.

"Mai a la vida s'havia invertit de forma tan rigorosa a Cambrils com ho hem fet nosaltres"

Vallès va aprofitar l'ocasió per fer un balanç del govern socialista a Cambrils i va afirmar que "mai a la història s'havia invertit de forma tan rigorosa a Cambrils com ho hem fet nosaltres. Hem tirat endavant espectaculars infraestructures, hem rentat la cara a la ciutat i l'hem fet atractiva turísticament". El cap de llista va destacar el desdoblament de la N-340, la creació de l'hospital lleuger, pioner a Catalunya, i les obres del Corredor del Mediterrani.  Per Vallès, "és inadmissible que no es vulguin posar en funcionament els quiròfans de l'hospital, això és manca d'ambició política! A més a més, ens trobem amb el tancament de les urgències nocturnes dels CAP dels municipis propers, que provocarà un augment de la pressió assistencial sobre l'hospital. Una situació del tot inadmissible".

Comenta aquest article