L'atleta cambrilenca Laura Matas aconsegueix la medalla de bronze en el campionat d'Espanya de clubs cadet

Laura Matas, a la dreta de la fotografia, amb les companyes de l'Agrupació Atlètica de Catalunya

El dissabte 24 de setembre es va disputar la fase prèvia del campionat d'Espanya de clubs cadet a diferents seus. L'atleta cambrilenca Laura Matas, juntament amb les seves companyes de l'Agrupació Atlètica de Catalunya (Agrupa), van competir a l'estadi Joan Sarrahima de Barcelona. Matas competia en la prova de salt d'alçada en la que va quedar primera amb una marca 1,51 metres. L'Agrupa va assolir la segona posició i va assolir la classificació per a la final.

La final del campionat d'Espanya de clubs cadet es va disputar el dia 15 d'octubre i va tenir lloc a les pistes d'atletisme del riu Turia de València. Novament, l'atleta cambrilenca va prendre part en la prova de salt d'alçada, on va aconseguir una marca 1,57 metres i va adjudicar-se la segona posició. Per davant seu va quedar la seva companya Mar Vicos de l'Hospitalet de Llobregat que va endur-se el primer lloc amb una marca de 1,64 metres. A nivell de clubs, les atletes de l'Agrupa van pujar al podi en tercera posició, per darrere de l'ISS-l'Hospitalet que van quedar segones i el Playas de Castellón que va endur-se la medalla d'or. En categoria masculina, l'Agrupa va quedar en sisena posició.