Informació general

S’obren els quatre carrils del tram en obres de l'N-340

Per Redacció

Els quatre carrils, en ambdós sentits de circulació, es van obrir ahir al matí

Ahir al matí es van obrir els quatre carrils de les obres de l'N-340, en ambdós sentits de la circulació ja que fins ara aquest tram en obres tenia tancat un dels ramals de la nova rambla. Ahir, doncs, es va habilitar la circulació en sentit únic, però amb calçada de dos carrils fins a l'alçada de la rotonda situada davant del Caravaning Cambrils –en direcció Tarragona– del tram que fins ara no s'havia posat en funcionament. El tram en direcció sud, que és el que fins ara funcionava en doble sentit, funcionarà com a sentit únic amb un doble carril..

Dues noves rotondes

La nova fase té per objectiu arranjar i urbanitzar tot el tram que hi ha entre les dues noves rotondes, la que hi ha davant del supermercat Lidl i la que hi ha davant del Caravaning Cambrils, que fins ara es trobaven en una situació provisional. D’aquesta manera, ambdues rotondes quedaran unides al passeig per tal de disposar d’un únic espai de treball, la qual cosa facilitarà les tasques a realitzar i millorarà la seguretat dels conductors que circulen per la carretera, segons fonts municipals. Quan finalitzin les obres de les rotondes, es procedirà a pavimentar ambdues calçades –els quatre carrils–, de manera conjunta, que provocarà un tall total de la circulació. Durant aquest període s’oferirà un itinerari alternatiu per tal de minimitzar l’afectació viària que se’n pugui derivar.
Des de la Policia Local i el departament d'Obra Pública han preparat un dispositiu per tal que, mentre durin les obres, la senyalització i el balisament s’adaptin a les necessitats que requereixi l’obra i es preservi la seguretat viària.

Comenta aquest article