Cultura

La Biblioteca Municipal ofereix dos cursos d’informàtica bàsica per a persones aturades dins del programa "Connecta't"

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la Biblioteca Municipal de Cambrils

La Biblioteca Municipal de Cambrils, com a centre de la xarxa Punt Tic, ofereix aquest mes de novembre dos cursos d’informàtica bàsica en el marc del programa "Connecta’t" de la Generalitat de Catalunya. Per una banda, s’impartirà un curs de 15 hores per aprendre a emprar les eines informàtiques i multimèdia útils per als processos de recerca de feina. I per l’altra banda, es farà un altre curs de 10 hores per saber fer servir el currículum vitae, la carta de presentació i els portals d’ocupació a Internet per optimitzar la recerca d'un lloc de treball.

El programa "Connecta't" és una col·laboració entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) per impartir formació informàtica bàsica a persones que es troben a l'atur i que estan inscrites com a demandants d’ocupació.

Les inscripcions per a realitzar els cursos es faran directament a l’oficina del SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya ) de Cambrils –situada entre els carrers de Jaume Ferran i de Moragues i Barret– i s’impartiran a la sala multimèdia de la Biblioteca Municipal, ubicada  a la primera planta.

Comenta aquest article