L'atleta local Anna Rius participa en el campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta

Anna Rius en un moment de la cursa a Manresa

El passat diumenge 23 d'octubre es va disputar, per un circuit urbà de Manresa, el campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta. La cursa es va disputar en un recorregut amb força desnivells donada la orografia de la capital del Bages.

De part del Club Atletisme Cambrils hi va participar l'Anna Riu. La seva participació va significar el debut d'una atleta vestint la camiseta del club en una cursa d’aquestes característiques. La cambrilenca va finalitzar la cursa en 40a. posició de la categoria femenina amb un temps de 48:14, marca personal, que complia les expectatives de l’atleta i que representava batre el rècord de Cambrils que ella mateixa tenia. Per l’Anna aquesta cursa ha estat un pas fonamental en la seva preparació de cara a la participació a la Marató Costa Daurada, que es disputarà aquest proper mes de novembre.