Esports

Òscar Escolano del CN Masnou i Leandre García del CN Cambrils, primer i segon classificats, en la Regata Ciutat de Cambrils d'Optimist

Per Redacció

Embarcacions participants en la regata disputada en aigües cambrilenques

El regatista del Club Nàutic Masnou, Òscar Escolano, va endur-se la vuitena edició de la regata Ciutat de Cambrils d'Optimist disputada aquest passat cap de setmana en aigües de Cambrils. El representant del Club Nàutic Cambrils, Leandre García, i Carla Munté del CN Salou van ser segon i tercer, respectivament, dins del grup 1. Arnau Gelpí del El Balís, Lucas Parés del CN Masnou i Ander Bengoetxea del CM Torredembarra van ser els tres primers classificats del grup 2.

Un total de 171 embarcacions procedents de 19 clubs nàutics es van donar cita a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils per participar en aquesta competició emmarcada en la primera edició de la Cambrils Regates de Tardor i que formava part del circuit català d'Optimist, que s'allargarà fins el proper 26 de febrer a diferents clubs nàutics de la costa catalana. Entre els clubs participants va destacar la presència de representants del RCN Cartagena i del CN Los Alcáceres del Mar Menor.

La regata es va caracteritzar per un temps inestable i un mar molt alterat. Durant el primer dia de competició, l'absència de vent va provocar la suspensió de la quarta prova programada. Fins aleshores, Leandre García liderava la competició. La segona jornada va iniciar-se amb la sortida de les embarcacions a les dotze del migdia, però la falta de vent en un primer moment i l'increment d'aquest fins arribar a un força de 25 nusos va fer que només es disputés una de les tres proves previstes en el grup 1 i es van suspendre totes les del grup 2.

Per a Tete Sabaté, director esportiu del Club Nàutic Cambrils, la VIII Regata Ciutat de Cambrils, "ha estat tot un èxit d'organització malgrat les inclemències meteorològiques". Per la seva part, l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– va agrair l'esforç organitzatiu del club nàutic i va manifestar el suport del consistori. L'entrega de premis a anar a càrrec de Mercè Dalmau i del regidor d'Esports, Lluís Abella.

La classificació general de la regata va ser la següent:
Grup 1
1 - Òscar Escolano, categoria B, CN El Masnou.
2 - Leandre García, categoria B, CN Cambrils.
3 - Carla Munté, categoria A, CN Salou.

Grup 2
1 - Arnau Gelpi - CN El Balis
2 - Lucas Parès - CN El Masnou
3 -  Ander Bengoetxea – CM Torredembarra

Les properes cites d'Optimist seran el 26 i 27 de novembre a Arenys de Mar i el 10 i 11 de desembre al Masnou.

Cambrils Regates de Tardor

La Cambrils Regates de Tardor ha servit de full de ruta per a les properes competicions del club com l'organització del campionat de Catalunya d'optimist els dies 19, 20, 26 i 27 de maig de 2012; el campionat d'Espanya de vela infantil de les classes optimist, Láser 470 i Techno, que s'organitzarà entre el 25 i 30 de juny de 2012.

Imatge de grup dels guanyadors de la regata

Comenta aquest article