Cultura

Krímonal presenta la seva segona maqueta

Per Èlia Bellmunt

Krímonal està format pels guitarres Carlos Montserrate i Joan Escrivà, el baix Jordi Crusells, el bateria Xema Escrivà i el cantant Cristian Coromín.

Els cambrilencs Krímonal treuen al carrer la seva segona maqueta, Diversió etíliko-musical des de l’abocador municipal. La maqueta inclou cinc temes i un cançó extra, a part d’altres sorpreses. Els temes, que combinen el català i el castellà per obrir-se a nous mercats, són “Krim Anal”, “Mi desesperación”, “Antipopulares”, “Abort viu” i “Al water i sense papers”. La cançó extra és “Indiferència”, que es va gravar per a la maqueta del Cambrirock 2003. El 31 de juliol Krímonal va presentar la nova maqueta amb un concert al bar Racó de l’Eixample.

Krímonal està format pels guitarres Carlos Montserrate i Joan Escrivà, el baix Jordi Crusells, el bateria Xema Escrivà i el cantant Cristian Coromín. L’estil d’aquest grup, que té fortes influències d’altres grups als quals versionen com ara Sepultura, és el trash metal, la branca més dura del heavy metal. Després de cinc anys i d’haver presentat la primera maqueta el 2001, Diversió etíliko-musical des de l’abocador municipal presenta un Krímonal millorat i professionalitzat instrumentalment, canvis que es podran apreciar en la qualitat del so i les cançons. Les maquetes i la samarreta del grup es poden adquirir per 5 euros als concerts de la formació, a la botiga Game Over de Reus o contactant amb ells a través de la seva web <krimonal.tk>. A la mateixa web hi figura l’agenda de concerts de Krímonal.

Comenta aquest article