Esports

Victòries del Cambrils d'hoquei, de bàsquet, d'handbol i del Cambrils United

Per Redacció

Un moment del partit d'hoquei entre el Cambrils i el Capellades

Hoquei

Cambrils CH 5 - Capellades HC 2

Nou partit de lliga al Palau Municipal d'Esports entre el Cambrils CH Carvisa i el Capellades HC. Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci pel decés del sogre dels jugadors i coordinadors del club, Jordi Mirado i Miquel Castel.
Iniciat el partit i després d’uns minuts d’estudi mutu, a falta de 16 minuts de la fi de la primera part, una jugada del Cambrils va donar lloc a un penal força clar que el jugador local Francesc Arcos es va encarregar de transformar en el primer gol. El partit va seguir amb unes bones intervencions del porter cambrilenc Joan Tàsies. Quan faltaven 10 minuts pel final del primer temps, el jugador del Cambrils Jaume Angles va aprofitar una jugada enrevessada dins de l'àrea visitant fent pujar el segon gol local, resultat amb que es va arribar al descans.
A l'inici de la segona part, els porters d'ambdós equips van tornar a ser els protagonistes. En els primers minuts de joc, el Capellades va aprofitar un atac fallat pel Cambrils per muntar un ràpid contraatac i marcar el seu primer gol (2 a 1). Cinc minuts més tard, el jugador local August va ser expulsat dos minuts per una targeta blava. Els visitants van disposar d'una falta directa que, Joan Tàsies, va rebutjar en una nova gran intervenció. Pocs minuts després, quan millor estava jugant el Capellades, el cambrilenc Francesc Arcos feia el tercer després d'un gran xut. A deu minuts del final però, el Capellades escurçava distàncies amb un gol de ràpid contraatac (3 a 2). A continuació, nou contraatac cambrilenc portat per Jaume Angles va acabar amb una brillant passada al seu company Francesc Arcos que va rematar sense cap impediment per fer pujar el quart gol del Cambrils (4-2).
A tres minuts del final, falta directa a favor del Cambrils que el jugador Francesc Arcos va fallar i va donar lloc a un nou contraatac del Capellades que va finalitzar en una falta directa al seu favor. Novament, gran aturada de mèrit del porter local Joan Tàsies.
Quan tot semblava que ja estava decidit, el jugador del Cambrils Jaume Angles a poc més d'un minut pel final, va robar la bola en defensa plantant-se davant del porter, i enganyant-lo i va fer entrar la bola a la porteria deixant el marcador en el definitiu 5 a 2.


Futbol


Segona Catalana

Gandesa 1 - FC Cambrils 1

El Cambrils va aconseguir un punt en el partit que va disputar contra el Gandesa. La propera setmana el Cambrils jugarà a casa contra el Bonavista, un equip que tanca la classificació, ja que no ha aconseguit guanyar cap partit disputat.

Tercera Catalana

Cambrils United 4 - Falset Esportiu 0


Partit espectacular el que es va veure aquest dissabte a la tarda al camp municipal entre el Cambrils United i el Falset Esportiu, no només pel resultat tan contundent, sinó pel joc ben desplegat i vistós dels cambrilencs, que a poc a poc van agafant el ritme requerit en aquesta categoria.
De fet, la superioritat del Cambrils United va ser tan gran només començar el partit, que als cinc minuts de joc, Marçal va inaugurar el marcador, després de robar una pilota al mig del camp.
Tot i la rapidesa golejadora del Cambrils United, el Falset Esportiu va sortir a fer el paper que li tocava, i començava a crear tímides jugades de cara a buscar el gol de l'empat. Tenia la possessió de la pilota però no era capaç d'inquietar el porter cambrilenc, Cristóbal. Per contra, el Cambrils United, fruit d'esperar des del darrere i defensar-se bé, després d'un contraatac molt ben conduït per Jonathan i Pedro, combinant-se la pilota entre ells dos, acaba amb un xut ras d'aquest últim que bat amb molta serenitat el porter de l'equip del Priorat. El Falset Esportiu, tot i tenir el marcador advers, va continuar tenint la possessió de la pilota i intentava crear jugades per marcar algun gol, però només presentava perill en les jugades a pilota parada. Ja cap a la recta final de la primera part, el Cambrils United va elaborar una jugada trenada per la banda dreta, Yus va centrar a l'àrea i Jonathan, en dos temps, control i definició, marcava el tercer del partit.
La segona part començava amb la mateixa tònica de partit. El Cambrils United es limitava a esperar la seva oportunitat amb una pèrdua dels visitants per iniciar un contraatac, i el Falset buscant la manera d'inquietar Daniel Vidal, que a la mitja part havia entrat en detriment de Cristóbal. El ritme del partit havia baixat considerablement, ja que el Falset no provocava gens de perill i el Cambrils United es limitava a defensar-se i a deixar córrer el temps, ja que el marcador li era favorable.
En els minuts 16 i 20 hi va haver un gol anul·lat per a cada equip. El del Cambrils United, per un possible fora de joc, mentre que el del Falset va ser per unes mans d'un jugador a l'hora de fer el control amb el pit i rematar a gol.
Just després d'aquestes jugades aïllades, va arribar el quart gol del Cambrils United, obra de Pedro. Una falta a la frontal de l'àrea del Falset que Pedro xuta col·locada amb rosca per damunt de la barrera.
La conseqüència del gol del Cambrils United es va notar, perquè des de llavors el partit va ser bastant monòton. Va començar el ball de canvis per part dels dos equips.
Com a jugada destacada, l'expulsió per doble targeta groga de Reca, que només feia uns sis minuts que havia entrat al terreny de joc substituint l'autor del primer gol, Marçal.
El proper partit del Cambrils United serà com a visitant contra el C.E. Alcover.


Marina 3 - Alcover 1
Victòria del Marina contra l'Alcover a casa. Les poses es van posar de cara pels cambrilencs quan en el minut 1 de partit, Carles feia el primer gol pel Marina. Amb aquest primer gol, l'equip local va dominar el partit i en el minut 25 de joc arribava el segon, novament obra de Carles. Gairebé a les acaballes de la primera part, en el minut 39, Carmelo feia pujar el tercer del Marina, marxant al descans amb un clar marcador favorable. En la represa, l'equip cambrilenc es va relaxar una mica i fruit d'això va arribar l'únic gol de l'Alcover. El Marina es va posar un pèl nerviós, però finalment va saber controlar la renda de gols aconseguits i va aconseguir endur-se la victòria.
El proper partit del Marina serà al camp de l'Escola Sant Pere i Sant Pau.

Quarta Catalana

Vallmoll 3 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny va perdre tres punts en un partit força igualat i marcat per les decisions arbitrals. Les condicions del terreny de joc eren pèssimes i va dificultar el joc dels dos equips. La primera part va estar marcada per la igualtat dels dos equips. En una jugada de contraatac, el Vallmoll es va avançar al marcador, però ràpidament, Mariano, va marcar el gol de l'empat.
L'expulsió de Javi Alcaraz, pocs minuts després de començar la segona part, va desorientar la defensa del Vilafortuny. Al minut 30, el Vallmoll va fer el segon gol i minuts després, va aconseguir el tercer.
La propera setmana el Vilafortuny jugarà a casa contra el Vimbodí.

El jugador del CB Cambrils Ignasi Esteva intenta fer un tap a un jugador del Molins en el partit disputat el passat dissabte al vespre

Bàsquet

CB Cambrils 65 - CE Molins de Rei 48


Partit del sènior maculí al Palau Municipal d'Esports contra el CE Molins de Rei. Els dos equips es trobaven empats a punts amb tres partits guanyats i dos perduts. El partit va ser dominat des del principi pels cambrilencs, els quals van aconseguir un màxim avantatge de 25 punts en el minut 7 del tercer període i van acabar amb victòria per 65 a 48. S'ha de destacar els 19 punts aconseguits per Ruben Martínez i els 11 de Xavi Esteva.
El primer període va ser clarament dels cambrilencs amb un primer parcial de 15 a 8. En el segon quart, l'equip local va continuar sumant punts i incrementant les diferències. A falta de dos minuts per anar al descans, guanyava de 12 punts, però dos triples consecutius i una cistella de 2 punts de Ruben Martínez, va fer augmentar la distància a 20 punts. En el tercer quart, els cambrilencs van assolir el màxim avantatge, de 25 punts. A continuació hi va haver un intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Als darrers deu minuts, els locals es van relaxar, mentre que els visitants van prémer l'accelerador i van reduir les diferències. En els darrers instants de joc, els cambrilencs van anotar un parcial de 5 a 0 que van deixar el resultat en un còmode 65 a 48.


Imatge del partit entre el CH Cambrils i el Calella, el passat dissabte a la tarda

Handbol

CH Cambrils 33 - UEH Calella 31

Quarta victòria de l’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils, que continua líder invicte del grup B de Segona Catalana. Aquest dissabte va superar el Calella per un ajustat 33 a 31, en un partit que es va complicar en excés per la manca d’encert.
En la primera meitat, els cambrilencs es van mostrar clarament superiors als visitants i des dels primers compassos van dominar amb autoritat (6-1). Una lleugera reacció dels del Maresme (7-5), va donar pas als millors minuts dels locals que van obrir distàncies fins a un clar resultat de 15-8. Però d’aquí fins al descans, un seguit d’errades va propiciar que els visitants s’apropessin fins a dos gols (18-16).
La segona meitat va ser un autèntic caos i l’àrbitre va esdevenir protagonista amb nombroses exclusions per ambdós equips i una targeta vermella a l’entrenador visitant. Els cambrilencs van mantenir sempre la iniciativa però en cap moment van poder sentenciar l’encontre, davant s'un Calella rocós i voluntariós que mai es va rendir.
La setmana vinent, els cambrilencs visitaran la pista de l’Alcarràs, on intentaran mantenir la ratxa de victòries i el lideratge de la classificació.

En l'handbol de base:

Juvenil Masculí
H Amposta 24 - CH Cambrils 36

Cadet Masculí
Vilanova 11 – CH Cambrils 42

Futbol sala

CFS Laguna

El partit de la quarta jornada de la Tercera Divisió Nacional que havia d'enfrontar el FS Sabadell i el CFS Laguna Cambrils es va suspendre per la incompareixença de l'equip local, el FS Sabadell.
Per altra banda, ahir diumenge, el CFS Laguna va participar en l'acte de presentació del Playas Salou FS. Els dos equips van disputar un partit amistós que va acabar amb un clar 0 a 7 a favor del CFS Laguna, que va dominar clarament el joc. El partit va anar molt bé als jugadors de Quim Manresa, ja que no van poder jugar el dissabte per la suspensió del seu partit de lliga.

CFS Mediterrani 3 - Ascó FS 3

El Mediterrani va deixar escapar una bona oportunitat per acostar-se als primers classificats ja que no va passar de l'empat a 3 gols davant l'Ascó, en un partit disputat al Palau Municipal d'Esports.
A l'inici del primer temps, el Mediterrani va exercir una forta pressió i això va provocar que l'Ascó tingués molts problemes per sortir amb la pilota controlada, perdent-la molt ràpidament. El Mediterrani però, encara que disposava de la possessió de la pilota no va saber aprofitar-ho. Els canvis van provocar que la pressió exercida davant de l'Ascó baixés d'intensitat, cosa que va aprofitar l'equip visitant per agafar el control del joc i començar a portar perill. Quan millor estava jugant l'Ascó una contra molt ben portada pel conjunt cambrilenc va permetre a David inaugurar el marcador i posar per davant al Mediterrani. A partir d'aquest gol, els jugadors cambrilencs van marxar del partit i en poc temps l'Ascó empatava aprofitant un rebot després d'una aturada del porter local. Al conjunt cambrilenc li va entrar l'angoixa i les presses, mentre que l'Ascó es trobava més còmode. Abans d'acabar la primera part, l'equip visitant s'avançava en el marcador 1 a 2.
En la repressa, el Mediterrani va seguir jugant amb angoixa i presses i en certs moments del partit amb descontrol, donant moltes facilitats a l'Ascó. El Mediterrani per la seva banda, no aprofitava les opcions al contraatac que disposava. Passat l'equador de la segona part i després d'una jugada on va quedar palès el descontrol que tenia el conjunt cambrilenc, l'Ascó feia el tercer gol. Com en d'altres ocasions, amb el marcador en contram el Mediterrani va jugar els seus millors minuts i en tan sols quatre va empatar el partit a 3 gols gràcies a un gol de José M. després d'una jugada de falta i de nou David, després d'un contraatac. Amb el marcador igualat, el partit va entrar en punt on qualsevol dels equips podia emportar-se la victòria ja que tant un conjunt com l'altre disposaven d'oportunitas. A falta de cinc segons per acabar el partit, el Mediterrani va tenir l'opció de guanyar amb una oportunitat de Nino.

Cal destacar que en el minut 8 de la primera part, el porter local Alejandro va patir una greu lesió a la clavícula i va tenir que ser substituït. La lesió que, en principi semblava molt més greu, el tindrà apartat entre tres i quatre setmanes.

Els resultats dels equips base:

Infantil
Playas de Salou 8 - CFS Mediterrani 0
 
Cadet
Móra la Nova 3 - CFS Mediterrani 1

Tennis taula

Promoció "A"
Cambrils "A" Gabinete Accesoria Cambrils 2 - Tarraco "B" 3
Partit molt ajustat que es va definir en el dobles. Molt bona actuació dels jugadors locals de base, Senen i Santi.
 
Tercera territorial grup "A"
Lira Vendrelleça "D" 1 - Cambrils "C" Fonda Montserrat 5
Van destacar les actuacions dels jugadors Santi, Isaac i Miguel Ángel.
 
Segona territorial
Cambrils "B" Dynamic System 3 - Nàstic "C" 4
Partit molt ajustat, amb un gran partit de dobles jugat per part del Nàstic.
 
Preferent
Cambrils "A" Autoplancha platino 5 - Nàstic "A" 1
Cal destacar les actuacions dels locals Josep Pajuelo, Sergi Arribas i Daniel Algaba.

Comenta aquest article