Informació general

Es reuneix el primer Consell de Dones del mandat 2011-2015 per començar a treballar en projectes de futur

Per Redacció

La regidora de Benestar Social amb les dones del Consell, ahir al matí

Ahir al matí es va reunir el primer Consell de Dones del mandat 2011-2015. La sessió va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social i Família –Lluïsa Rom–, la regidora del NMC –Cinta Ballesté– i cinc entitats del municipi. A l'ordre del dia hi figuraven la presentació de la regidora de Benestar Social, Salut i Família, així com la benvinguda als nous membres del Consell. A banda de les presentacions, el Consell ja ha començat a treballar en els projectes de futur i a debatre algunes de les propostes que s’han formulat des del departament.

Violència de gènere 

L’assumpte de la violència de gènere va centrar alguns dels punts de l'ordre del dia i en aquest sentit, es va tractar la preparació dels actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere i la possible adhesió a la proposta feta per TAMAIA (Assoc. de dones contra la violència familiar), ja aprovada per unanimitat al Consell Nacional de Dones de Catalunya.

Altres temes tractats van ser la preparació de les Jornades de la Dona 2012, valorar la possible representació del Consell de Dones al Consell de la Gent Gran i l’estudi d’una iniciativa proposada per l’Escola d’Hoteleria sobre l’intercanvi de receptes tradicionals i de nova creació, que va ser ben rebuda pels membres del Consell.

Comenta aquest article