L'equip Cambrils Grup Les Barques queda segon al Raid del Segre i consolida la seva segona posició en la classificació final

El Cambrils Grup Les Barques va quedar segon al Raid del Segre

L'equip de raids d'aventura Cambrils Grup Les Barques s'ha consolidat a la Copa Catalana de raids d'aventura després de quedar en la segona posició del Raid del Segre disputat el passat cap de setmana, els dies 15 i 16 d'octubre. Amb aquest resultat, l'equip cambrilenc es manté en la segona posició de la classificació final de 2011.

Va ser un raid llarg i dur on, com en les darreres competicions, l'estratègia va ser molt important. El raid es va dividir en dues jornades, la de dissabte i la de diumenge. Aquestes van sumar un total de 100 quilòmetres de recorregut repartits en proves d'orientació específica, bicicleta de muntanya, trekking, escalada, ràpel i caiac. El dissabte, l'equip cambrilenc estava situat en la cinquena posició, però durant la jornada de diumenge van recuperar posicions i finalment van pujar al podi en segona posició després d'aclarir que un equip no havia marcat dues balisses obligatòries en un sector de BTT i, aprofitant les desqualificacions de dos equips.

Així doncs, i a expenses de diverses denúncies pendents de resolució per part de la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya), el que es pot dir és que l'equip cambrilenc acabarà la temporada de raids de la FEEC en segona posició, tot un èxit i que propiciarà que l'equip es plantegi la possibilitat de participar en alguna prova de caràcter internacional l'any 2012.