Esports

Ivan Cervantes guanya la darrera prova del campionat d'Espanya d'enduro disputada a Mont-roig del Camp i s'adjudica el subcampionat

Per Redacció

Ivan Cervantes va aconseguir el primer lloc a la prova de Mont-roig

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes de l'equip Gas Gas va finalitzar el campionat d'Espanya d'enduro amb una victòria. En aquesta ocasió, Cervantes corria ben a prop de casa, ja que la darrera prova de l'estatal va tenir lloc a Mont-roig del Camp aquest passat cap de setmana i va ser organitzada pel Moto Automòvil Club de Reus.

En la categoria scratch, Cervantes es va imposar al seu màxim rival, Cristóbal Guerrero, que finalment es va proclamar campió d'Espanya amb 189 punts. El cambrilenc per la seva part, va adjudicar-se el subcampionat estatal d'enduro tant en la classificació general com en la seva categoria, amb un total de 167 punts. El finlandès Juha Salimen va completar el podi de la prova disputada a Mont-roig del Camp, mentre que també va quedar tercer en la classificació final del campionat d'Espanya, per darrere de Guerero i Cervantes, sumant 147 punts.

La competició disputada en territori mont-rogenc va comptar amb la participació de 200 pilots, els quals havien de completar tres voltes a un circuit de 70 quilòmetres. També es van disputar tres proves contrarrellotge, completant un recorregut total de més de 200 quilòmetres.

Comenta aquest article