Esports

L'embarcació Raquero del RCN Tarragona guanya la 35 edició de la regata Los Roques

Per Redacció

Imatge de les embarcacions participants en un moment de la regata celebrada a Cambrils

L'embarcació Raquero del RCN Tarragona va guanyar la 35 edició de la regata Los Roques, –patrocinada per Hnos. Guasch– disputada aquest passat cap de setmana i organitzada pel Club Nàutic Cambrils i el suport de l'Ajuntament. Aquesta clàssica per a iots de la classe creuer va reunir una trentena d'embarcacions provinents de Tarragona, l'Hospitalet de l'Infant-Vandellòs, Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Salou, el Port de la Selva, l'Ametlla de Mar i Cambrils. La regata va comptar amb la major participació de les proves realitzades enguany a la Costa Daurada.

L'embarcació Raquero, patronejada per Eugenio López, representant del Reial Club Nàutic de Tarragona, va endur-se la prova, per davant del O2 de Toni Colomar, del CN Hospitalet – Vandellòs, i del Miriapodo, del RCN Barcelona, capitanejat per Lluís Romeu. El dia 15, les embarcacions van realitzar un recorregut fins al far de Tortosa amb un trajecte de 42 milles que es va fer amb vent de llevant. La segona jornada de Los Roques es va caracteritzar per la falta de vent, que va afectar principalment a la primera prova de la regata. Tot i això, els participants van poder finalitzar les dues proves del diumenge.

El president del Club Nàutic Cambrils –Joaquim Oliva– va agrair la presència de tots els participants i va destacar que aquesta prova nàutica de la modalitat és la més antiga de la Costa Daurada.

La classificació final de la regata Los Roques va quedar de la següent manera:
Classificació general:
1) Raquero, RCN Tarragona, Eugenio López.
2) O2, CN Hospitalet – Vandellós, Toni Colomar.
3) Miriapodo, RCN Barcelona, Lluís Romeu.

Grup 1:
1) Raquero, RCN Tarragona, Eugenio López.
2) O2, CN Hospitalet – Vandellós, Toni Colomar.
3) Stick Farr, RCN Barcelona, Asensi Ródenas.
Grup 2:
1) Miriapodo, RCN Barcelona, Lluís Romeu.
2) Golafre Nou, RCN Tarragona, Jaume Hernández.
3) Blue Star, RCN Tarragona.
Grup promoció:
1) Philodamus, RCN Cambrils, Alberto de March.
2) Món de l’Ona 1, RCN Cambrils, Fabián Escudé.
3) TRIM, RCN Cambrils, Arnau Friguls.

La regata Los Roques s'emmarca en la primera edició del Cambrils Regates de Tardor. Amb aquesta ja s'han realitzat tres de les proves programades. El proper cap de setmana, 22 i 23 d'octubre, s'organitzarà la regata Optimist que forma part del campionat de Catalunya de la categoria. La regata comptarà amb prop de 200 embarcacions.

Eugenio López va rebre el premi de mans dels patrocinadors, els Hnos. Guasch

Comenta aquest article