Societat

Vint-i-dos cambrilencs nascuts l'any 1951 celebren el seu 60 aniversari

Per Berta Ruiz

Foto de grup dels cambrilencs i cambrilenques, nascuts l'any 1951, amb l'alcaldessa i els regidors

Vint-i-dos cambrilencs i cambrilenques nascuts l'any 1951 van celebrar el seu 60 aniversari aquest passat diumenge 16 d'octubre. Com ja ve sent tradicional van ser rebuts a la sala de plens de l'edifici consistorial per l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i alguns regidors de l'equip de govern com Carme Cros, Dani Milan, Lluís Abella i Carmen Quintana.

Dalmau va felicitar tots els presents i va recordar algunes efemèrides històriques de l'any 1951 com la creació d'ACNUR (l'Agència de l'ONU per als refugiats), la creació de la Comunitat Europea del Carbó i l'Acer –considerada l'origen de l'actual Unió Europea– o la independència de Líbia d'Itàlia. També va enumerar alguns personatges famosos com l'actriu Carme Elias, els cantants Phil Collins, Ana Belén o Sting, el polític Alfredo Pérez Rubalcaba o l'escriptor Arturo Pérez Reverte, nascuts el mateix any 1951. "Però el més important de l'any 1951 és que vau néixer vosaltres. Alguns vau néixer aquí a Cambrils, d'altres hi vau arribar després, però tots heu contribuït a fer gran Cambrils, el vostre poble", va dir Dalmau. L'alcaldessa també va afirmar que amb 60 anys "sou joves" i va encoratjar tots els presents a no perdre mai "aquesta joventut" i a seguir gaudint de la vida. Després del parlament, els homenatjats van rebre un obsequi de la corporació municipal i per tancar l'acte al consistori es van fer la tradicional foto de família.

Els 22 homenatjats van ser: Francesc Abellà, Rosa M. Asensio, Rafaela Barrionuevo, M. Rosario Blázquez, Neus Bosquet, Ángela Calero, Josep M. Cerrato, Lluís Colom, Joan Domènech, Conchita Freixes, Rosa Gómez, Montserrat Laguna, Luís Miguel Martínez, M. Dolors Mazana, Pilar Peribañez, Elena Piñol, Genoveva Piqué, Matilde Quesada, M. Teresa Rebull, Anna Rus, M. Dolors Sabaté i Josep M. Vila.

Comenta aquest article