Esports

Victòries del Cambrils United, Cambrils Club d'hoquei, CH Cambrils i del CFS Laguna

Per Redacció

El FC Cambrils i el Torredembarra van jugar ahir a la tarda, al nou estadi cambrilenc, en un partit que va acabar amb la victòria dels visitants per un gol a zero

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 0 - Torredembarra 1

Ensopegada del FC Cambrils a casa davant d'un sòlid adversari. A la primera part, el Torredembarra va pressionar amb força als jugadors locals i fruit de la seva insistència i convicció va aconseguir marcar el seu gol al minut 33 de partit. Al FC Cambrils, per la seva part, li costava desempallegar-se dels jugadors visitants i va arribar amb poc perill a la porteria visitant. A la segona part l'escenari va canviar. El Cambrils es va mostrar més incisiu i es va fer amb les regnes del partit i fins i tot va disposar d'un parell d'arribades a la porteria contrària força clares. Però el Torredembarra es va defensar bé i finalment va aconseguir la victòria i els tres punts.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Gandesa.

Tercera Catalana

La Floresta 0 - Cambrils United 2

Important victòria del Cambrils United al camp de La Floresta que el situa en el grup capdavanter de la Tercera Catalana. Els cambrilencs van començar a encarrilar el partit al darrer minut de la primera part, gràcies al gol aconseguit per Jonathan Da Costa. El 0 a 2 final va venir als darrers compassos del partit i el va fer Pedro Ramírez, el que va ser jugador del FC Cambrils durant les sis darreres temporades i que ara fa una setmana ha fitxat pel Cambrils United. Amb aquesta victòria, el Cambrils United se situa amb 11 punts i ocupa el sisè lloc de la classificació.
La propera setmana el Cambrils United juga a casa davant el Falset.

Falset 4 - Marina 0

El Marina va perdre els tres punts davant l'equip més fort de la categoria. Els primers minuts de partit, el Marina va poder aguantar els atacs del Falset però al minut 15 es van posar al capdavant del marcador. El segon gol, a pilota parada, va ser al minut 39. En temps de descans el Marina va decidir fer uns canvis per poder fer front al Falset. Tot i els canvis, el Falset va aconseguir marcar dos gols més en els minuts 22 i 29, obtenint el 4-0 definitiu.
El proper partit del Marina serà a casa contra l'Alcover.

Quarta Catalana

Jugada corresponent al partit disputat entre el Vilafortuny i el Salou B, ahir al matí, a l'estadi municipal

Vilafortuny 3 - Salou B 3


El Vilafortuny tenia el partit guanyat fins que a falta de 5 minuts per a l'acabament, el Salou B va marcar el gol de l'empat, un gol que hauria d'haver estat invalidat ja que el jugador salouenc va fer entrar la pilota a la porteria amb el braç. D'altra banda, el Vilafortuny s'havia avançat al minut 15 amb un gol d'Ivan. Cinc minuts després, el Salou empatava el partit i el Vilafortuny desfeia l'empat, al minut 25, amb un gol d'Emilio. Poc després de la represa, el Salou empatava de nou el partit i al minut 60 era el Vilafortuny qui es tornava a avançar amb un gol de Pelos. Finalment va arribar el gol de l'empat definitiu en la polèmica jugada del davanter del Salou.
El proper partit del Vilafortuny serà el proper cap de setmana al camp del líder, el Vallmoll.

Bàsquet

Nàstic de Tarragona 68 - CB Cambrils 66

El CB Cambrils havia dominat els primers compassos del partit. Així doncs, a l'acabament del primer quart els cambrilencs tenien un avantatge de 3 punts sobre el Nàstic. Durant el segon quart es va mantenir la tònica tot i que el Nàstic va aconseguir escurçar distàncies i col·locar-se a només un punt. Al tercer quart, però, els tarragonins van sortir amb més encert i després de dos triples consecutius i una ratxa de cistelles de dos, es van col·locar per davant i van aconseguir arribar al final d'aquest període amb un avantatge de cinc punts. En el quart i definitiu període, els esforços del Cambrils per remuntar el partit van ser infructuosos i finalment va caure derrotat per dos punts.
El proper cap de setmana el CB Cambrils jugarà a casa davant el Bàsquet Molins.

Hoquei

Calafell CP 4 - Cambrils CH 5

Partit agònic, una altra vegada, per la mancança de canvis que té el Cambrils degut a les lesions. Al minut 6 de partit, el jugador del Cambrils –Francesc Arcos– marcava el primer gol del partit finalitzant una jugada molt ben trenada per part de tot l’equip (0-1). Tres minuts més tard, els jugadors del Calafell finalitzaven una bona jugada i posaven l'empat en el marcador (1-1). Al minut 20, novament el jugador cambrilenc Francesc Arcos acabava un gran contraatac avançant de nou al Cambrils (1-2). Un minut més tard, al 21, el Cambrils posava la directa i el jugador Jaume Anglès feia pujar el tercer gol al marcador (1-3), i quan faltava poc més d'un minut per finalitzar la primera part, Francesc Arcos –molt encertat durant tot el partit–, feia pujar el quart al marcador cambrilenc (1-4), finalitzant amb aquest resultat la primera part.
Al començament de la segona part, es va començar a notar el cansament entre els jugadors del Cambrils per la falta de canvis i això va propiciar que en el minut 8 de la segona part, el Calafell escurcés distàncies fent el 2 a 4. A partir d’aquest segon gol del Calafell, el partit va entrar en una dinàmica d'anada i vinguda entre les dues àrees. En una d’aquestes, el jugador del Cambrils –fet a la base– August Villamayor feia pujar el cinquè gol d’un gran xut (2-5). A partir d'aquí, ambdós equips van fer moltes faltes, i en el minut 17, el Cambrils feia la seva desena falta que li donava una falta directa al Calafell. Els visitants van executar-la molt bé i van posar el 3 a 5 en el marcador. Tot feia preveure que el marcador seria aquest, però a falta de 50 segons del final del partit, el Calafell, que no li va perdre en cap moment la cara al partit, va fer pujar el quart gol, transformant un penal i posant el 4 a 5. L'equip cambrilenc va témer per la victòria, però finalment va endur-se-la.
El proper partit serà el dissabte 22 d'octubre a les 18.30 hores al Palau Municipal d'Esports contra el Capellades HC.

Handbol

Sant Martí Adrianenc 33 - CH Cambrils 35

L’equip Sènior del Club Handbol Cambrils va jugar un gran partit i va aconseguir una treballada victòria a la pista del Sant Martí Adrianenc, una de les més complicades de la categoria.
Els Cambrilencs van dominar el partit en la primera meitat, gràcies a una sòlida defensa i l’encert en atac. Així van aconseguir rendes de fins a 6 gols (9-15), tot i que els local mai van perdre la cara a l’enfrontament i, amb un ritme de joc molt alt van aconseguir retallar distàncies fins al 14-18 del descans.
En la segona part el marcador es va anar igualant, però amb els cambrilencs sempre mantenint la iniciativa, fins a entrar en els últims deu minuts. Aleshores, els locals van aconseguir empatar el marcador a 28 gols, gràcies a dues exclusions consecutives dels visitants i alguna decisió arbitral polèmica. Tot i això, el Cambrils va treure les últimes forces i va imposar-se merescudament per 33 a 35. Ara, amb sis punts de sis possibles, els cambrilencs se situen líders juntament amb el Molins de Rei. El proper partit serà el dissabte vinent a les 17.30 hores al Palau Municipal d'Esports, quan s’enfrontarà al Calella. 

Futbol sala

Imatge del partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports entre el CFS Laguna i el Sant Sadurní

CFS Laguna 8 - CFS Sant Sadurní 7


Primers tres punts del CFS Laguna Cambrils. Gran primera part de partit, en la qual l'equip cambrilenc va passar per damunt dels rivals amb un clar 5 a 1 al descans. En la segona, el Laguna va sortir a la pista molt relaxat i va encaixar dos gols en els 5 primers minuts. En els darrers quatre minuts, el partit va ser una bogeria, ja que es van marcar un total de 5 gols, quatre de l'equip visitant que gairebé van fer perillar un resultat que a priori era molt favorable als cambrilencs. Finalment, el resultat final va ser de 8 a 7 amb 2 gols de Cristian, 2 gols de Pitu, 2 gols de Quique i 2 gols de Patrick.

Nàstic de Tarragona 2 - CFS Mediterrani 2

Punt molt valuós aconseguit pel Mediterrani a la pista del Nàstic de Tarragona, un dels camps on a priori serà molt complicat puntuar.
A l'inici de la primera part, el Mediterrani va sortir una mica descentrat i això, sumat al bon joc de l'equip local va provocar que el domini de la pilota en els primers minuts del partit fos del Nàstic, que aprofitava els forats que deixava en defensa el Mediterrani.Aquest domini però, no es va veure reflectit en el marcador i això va ajudar als jugadors cambrilencs que poc a poc van començar a defensar amb més seriositat.Quan millor estava defensant el Mediterrani, el Nàstic s'avançava en el marcador gràcies a una jugada afortunada. Tot i encaixar el primer gol, el Mediterrani no va defallir i va començar a combinar en atac. El premi en forma de gol, després d'un parell d'ocasions errades, va arribar gràcies a un xut creuat de Marce. Amb l'empat al marcador i a falta d'un minut per finalitzar la primera part, Fran va tenir una gran ocasió per avançar als cambrilencs després d'una gran combinació amb Gerard, però el porter local, molt encertat en les seves intervencions, va evitar-ho.
En la segona meitat, la tònica del partit no va cambiar gaire. El Nàstic tenint una major possessió de la pilota però sense crear perill gràcies al gran treball defensiu dels jugadors cambrilencs i un Mediterrani que no només defensava, sinó que de tant en quan a través de ràpids contraatacs creava molt perill a la porteria local. Passat l'equador de la segona part, novament una jugada de mala sort va permetre al Nàstic avançar-se una altra vegada en el marcador.Tot i anar per darrere en el marcador, el Mediterrani va tenir paciència per aconseguir com a mínim el gol de l'empat. Aquest va arribar gràcies a un doble penal transformat per Fran. Als darrers minuts, mentre el Nàstic topava contra la defensa cambrilenca, el Mediterrani va disposar de tres oportunitats molt clares per endur-se la victòria.
El proper partit serà el dissabte 22 d'octubre a partir de les 16 hores al Palau Municipal d'Esports contra l'Ascó CF.

Tennis taula

Promoció "A"
La Selva A 0 - Cambrils A Gabinete Assesoria Cambrils 5
 
Tercera territorial grup "A"
Nàstic E 0 - Cambrils C Fonda Montserrat 6
 
Preferent territorial
Cambrils A Autoplancha Platino 4 - La Lira Vendrellença A 2
 
Bon inici de lliga dels equips del CTT Cambrils, amb les actuacions destacades dels palistes locals Senen, Santi, Isaac, Sergi, Josep Pajuelo i Marc Marchante que van debutar amb èxit en la màxima categoria territorial. La resta d'equips van descansar i jugaran la propera setmana.

Comenta aquest article