Cultura

El tercer cicle de concerts de Cambrils Tardor Jazz incorpora com a novetats el blues i la música brasilera

Per Cristina Sierra

Dani Morell, Francesc Garriga i Isaac Albesa van presentar el nou cicle de concerts

Aquest proper dijous s'engegarà el tercer cicle de concerts de Cambrils Tardor Jazz i que incorporarà com a novetats el blues i la música brasilera. Enguany, el cicle comptarà amb cinc concerts que es realitzaran en diferents pubs i bars de Cambrils, començant, aquest dijous, al Marro Cafè amb la Jam Session inaugural i acabant, el proper 11 de novembre, al Mara's Coffee. L'acte de presentació de Cambrils Tardor Jazz va anar a càrrec del regidor de Planificació de Ciutat i Cultura, Francesc Garriga, del president de l'associació Mar de Jazz de Cambrils, Dani Morell, i del membre de la junta, Isaac Albesa.

Tal com va explicar Morell, el festival es va consolidant de mica en mica i cada any s'intenta oferir un programa variat, "depenent dels diners i dels socis que podem aconseguir". Actualment l'associació Mar de Jazz de Cambrils compta amb 25 socis. Com ja és habitual, aquest dijous s'inaugurarà el cicle amb la "tradicional" Jam Session, a càrrec de Pau Terol. El blues arribarà de la mà de Big Yuyu Trío, grup liderat pel cambrilenc Jordi Álvarez, divendres 21 d'octubre al Mara's Coffee. El Pub La Boheme acollirà el grup Step to next, que presentaran el seu primer treball discogràfic, Un Pas Més, divendres 28 d'octubre. Una setmana més tard, el 4 de novembre, Genís Bagés Trio oferirà el quart concert al Pub Werther. La música brasilera clausurarà el tercer cicle de Cambrils Tardor Jazz amb el músic Wagner Pa, acompanyat del quintet Brazuca Matraca, divendres 11 de novembre al Mara's Coffee. Els concerts que acull el Mara's Coffee tenen un cost de 5 euros amb consumició, els altres tres concerts són gratuïts. Totes les actuacions començaran a les 22.30.

Isaac Albesa va destacar les actuacions que oferiran enguany i va afirmar que estan molt contents per comptar amb el concert del músic internacional, Wagner Pa. "Esperem que la gent respongui i el cicle tingui continuïtat". Per la seva banda, Francesc Garriga va destacar la tasca de l'associació per tirar endavant un programa de jazz. "Són un exemple que des dels àmbits culturals es pugui fer el mecenatge del patronatge per dur a terme activitats culturals".

Comenta aquest article