Societat

El Palau Municipal d'Esports registra un augment de nombre d'abonaments i inscripcions a activitats per aquest curs

Per Redacció

A finals d'estiu es va celebrar a la piscina municipal la Cambrifesta com a clausura de les activitats

El Palau Municipal d'Esports ha registrat un augment superior d'abonaments i inscripcions a activitats respecte l'any 2010. En concret, 1.038 persones s'han inscrit en alguna de les activitats i 2.117 han obtingut l'abonament a les instal·lacions. Els abonats s'han repartit de la següent manera: 1.306 persones tenen l'abonament general; 717, l'abonament a la piscina i 95, l'abonament a la pista d'atletisme. A més, s'ha d'afegir els prop de 850 esportistes federats que formen part dels diferents clubs i entitats esportives que utilitzen el pavelló, i prop de 700 esportistes que fan ús de la zona esportiva del camp de futbol.

Preparacions físiques per presentar-se a les proves d'accés a l'INEFC o a les oposicions de bomber, policia local, mosso d'esquadra i forestal

El proper mes de novembre està previst que s'iniciï l'activitat de preparacions físiques per a totes les persones interessades en presentar-se a una oposició de bomber, policia local, mosso d'esquadra i forestal, així com les proves d'accés a l'INEFC. El Palau Municipal d'Esports disposa de recursos i material per preparar a les persones amb el suport d'un entrenador personal i treball en grups reduïts. Aquesta activitat inclou l'abonament general a les instal·lacions esportives per complementar la preparació.


Comenta aquest article