Societat

Es presenta la segona edició de Cambrils, entrada al País del Vi

Per Lluís Rovira i Barenys

Xavier Martí, Mercè Dalmau, Isaac Sanromà i Joan Albert Campos en un moment de la presentació de la mostra Cambrils, entrada al País del Vi

El parc del Pescador acollirà, aquest proper cap de setmana, la celebració de la segona edició de Cambrils, entrada al País del Vi, una mostra de la producció vitivinícola de la demarcació de Tarragona que conjumina el vi amb la gastronomia cambrilenca. Durant tot el dissabte i tot el diumenge, els diferents espais que conformaran la mostra oferiran la seva activitat. Entre aquests espais hi haurà 10 cellers que representaran les diferents D.O. de la demarcació. A banda, l'Associació Cambrils Cuina, que comptarà amb la participació d'una vintena de restaurants cambrilencs, oferirà fins a 2.500 tapes repartides en quatre sessions. També es compta amb la col·laboració de l'Escola d'Hoteleria de Cambrils així com de Manel Subirà, president de l'Associació Catalana de Sumillers a Tarragona i de Antonio Henares, finalista al Campionat d'Espanya de Sumillers 2011, que faran tastos guiats de vins.

La Mostra també comptarà amb un espectacle d'animació infantil, el dissabte a la tarda, a càrrec de la companyia Teia Moner.
La Mostra Cambrils, entrada al País del Vi està organitzada pel Patronat de Turisme de Cambrils i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus.

"Cambrils vol seguir sent líder en l'àmbit gastronòmic"

L'alcaldessa, Mercè Dalmau, en l'acte de presentació de la Mostra, va manifestar que "Cambrils vol seguir sent líder en l'àmbit gastronòmic i aquest certamen fa que els visitants puguin conèixer la riquesa vitivinícola de les nostres comarques i, al mateix temps, de la riquesa gastronòmica de Cambrils".

El regidor de Turisme, Xavier Martí, va destacar els diferents organismes i institucions que donen suport a aquesta mostra i va posar el repte d'igualar l'afluència de gent de l'any passat en què unes 3.500 persones van passar pel certamen en ple pont del Pilar. Martí també va destacar l'important esforç que s'havia fet per tirar endavant l'edició d'enguany.

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, es va mostrar com un entusiasta defensor d'aquesta mostra vitivinícola ja que, segons va dir, "el sector vinícola és un sector estratègic per a la Cambra. En les diferents D.O. de la demarcació hi ha unes 400 empreses relacionades amb el món del vi". D'altra banda, Sanromà va felicitar l'equip de govern per haver donat continuïtat a aquesta mostra, "si no existís l'hauríem d'inventar", va dir. A l'acte de presentació de Cambrils, entrada al País del Vi també hi va estar present el cambrilenc Joan Albert Campos, president de la Comissió de Turisme de la Cambra de Comerç de Reus.

Comenta aquest article