Esports

Més de 400 jugadors conformen els 27 equips del Cambrils United

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto de família dels diferents equips del Cambrils United, ahir al matí

El Cambrils United va fer la presentació dels 27 equips de futbol de què disposa aquesta temporada. El club, en la seva tercera temporada d'existència com a unificació de clubs i escoles de futbol, disposa, aquesta temporada, de més de 400 jugadors, el que suposa un important potencial futbolístic a més d'una xifra rècord.
Ahir al matí, aprofitant la jornada festiva, els diferents equips del club van desfilar pel camp 3 de l'estadi municipal de futbol davant d'un nombrós públic i sota una forta calor més pròpia de l'estiu. També hi eren presents l'alcaldessa accidental, Carme Cros, i el regidor d'Esports, Lluís Abella, a part del delegat de la Federació Catalana de Futbol.
Un cop tots els jugadors al camp es va fer la foto de família conjunta. Abans ja s'havia fet la foto de cadascun dels equips. El Cambrils United el conformen, de major a menor, un equip de veterans, l'amateur, tres equips de juvenils, tres de cadets, tres d'infantils, quatre d'alevins, cinc de benjamins, quatre de prebenjamins i tres de "babis".
La matinal esportiva es va cloure amb el partit amistós entre el Cambrils United i el Reus Deportiu de la 2a B. El partit va ser molt distret i el va acabar guanyant el Reus Deportiu pel resultat de 0 a 4.

Abans de la presentació dels equips, el president del Cambrils United, Eduard Martí, va destacar aquest acte com una reivindicació del club, "amb la nostra curta història hem arribat a fites importants, però ens costa molt". Adreçant-se especialment als pares i mares presents, Martí va insistir que "ens costa que ens feu cas" i va demanar més col·laboració.
Un moment de la desfilada dels equips a les instal·lacions esportives

Comenta aquest article