Esports

L'embarcació Turismo do Algarve del Club Nàutic Cambrils guanya el Campionat de Catalunya de J80

Per Redacció

L'embarcació Turismo do Algarve en plena competició

L'embarcació Turismo do Algarve del Club Nàutic Cambrils s'ha proclamat campiona de Catalunya de J80 de vela, aquest passat cap de setmana, després de disputar les dues darreres proves a Cambrils. L'embarcació va superar al seu màxim competidor, el Gunter el Reial Club Nàutic de Barcelona, i en tercer lloc va quedar l'embarcació Flash back, del Club Naùtic Vilanova.

Turismo do Algarve, patronejada pel medallista olímpic Hugo Rocha, ha estat la més regular de totes les embarcacions participants, demostrant un bon nivell de competició. Cal dir que les proves del cap de setmana han estat un homenatge a Joan Lluís Anguela, soci i promotor de la J80 del Club Nàutic Cambrils i que el passat dissabte se'l va homenatjar amb una exposició fotogràfica.

Aquest ha estat el segon cap de setmana seguit de regates del Club Nàutic de Cambrils, emmarcades en la primera edició de la Cambrils Regates de Tardor. El proper cap de setmana es celebrarà la 35a edició de la regata Los Roques i el cap de setmana del 22 i 23 s'organitzarà la regata Optimist, que forma part del Campionat de Catalunya de la categoria i que comptarà amb la participació de prop de 300 embarcacions.

Comenta aquest article