Esports

Empats del Cambrils United i el Marina i victòries del Cambrils CH, en hoquei, i del CH Cambrils, en handbol

Per Redacció

Un jugador del Cambrils United i un del Mas Pellicer disputen una pilota en el partit jugat el passat dissabte a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

Jesús i Maria 2 - FC Cambrils 1

El FC Cambrils va començar força bé el partit i es va avançar al marcador al minut 12 amb un gol de Cristian. Però al minut 20 de partit va venir el primer contratemps del partit quan el jugador del Cambrils Víctor va haver de ser retirat del camp a causa d'una topada amb un jugador del Jesús i Maria. Víctor va haver de ser traslladat a un centre assistencial on li van haver de posar tres punts al cap. Tot just després  d'aquesta acció i d'efectuar-se el canvi, va venir el gol de l'empat. Amb el resultat d'1 a 1 es va arribar a la mitja part. A la segona part el FC Cambrils va aguantar bé i el Jesús i Maria va marcar el gol de la victòria quan ja s'enfilava la recta final del partit. Cal dir que el FC Cambrils tenia les baixes de Lluís Castelló i de Borràs, per lesió, i del porter Gerard, per sanció, a part de la lesió de més llarg abast del jugador Óscar de la Fuente. Castelló i Borràs podrien estar disponibles pel proper partit que el FC Cambrils disputarà a casa, el proper diumenge a les 7 de la tarda, davant el Torredembarra.

Tercera Catalana

Cambrils United 1 - Mas Pellicer 1




El Marina i la Floresta van empatar a 1 en el partit disputat el dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Marina 1 - La Floresta 1

El Marina va rebre a un dels equips més forts de la seva categoria aquesta temporada. Els locals van obtenir un punt en un partit dominat per La Floresta però el Marina no va baixar el llistó i va poder aguantar bé l'atac del rival. Al minut 29 de la primera part arribava el gol de La Floresta i amb el 0 - 1 al marcador van anar al descans. Al minut 32 de la segona part, Carles empatava el partit, que va acabar amb el resultat final de 1 - 1.

El proper partit del Marina serà a casa del Falset.


Bàsquet

CB Valls 78 - CB Cambrils 67

El CB Cambrils ha perdut el seu primer partit de la temporada i ho va fer aquest passat dissabte a la pista del Valls, el líder de la categoria. El partit, d'entrada, ja es plantejava difícil ja que els cambrilencs tenien quatre baixes que van cobrir jugadors de les categories inferiors. El Valls, que es va mostrar molt efectiu en els llançament de triples, ja va aconseguir un avantatge de 15 punts en el primer període. El CB Cambrils sempre va anar al darrera en el marcador i no va ser fins el darrer període del partit en què va poder escurçar una mica les distàncies deixant el desavantatge en el marcador d'11 punts a favor dels vallencs.
La propera setmana el CB Cambrils torna a jugar fora de casa i ho fa a la pista del Nàstic.


El jugador del Cambrils CH, August Vilamayor, disputa una bola a un jugador de l'Sferic en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'esports

Hoquei


Cambrils CH 5 - Sferic Terrassa 4

El Cambrils CH va disputar, el dissabte al vespre, un emocionant partit, al pavelló municipal, davant un equip ambiciós i força igualat a nivell de joc. Així va quedar patent a la primera part de joc, en una part molt igualada i de jugades de tu a tu per part dels dos equips i on es van marcar una gran quantitat de gols. A 15 minuts d'acabar la primera part, una jugada de l'Sferic va acabar amb un fort xut a la porteria dels cambrilencs i va marcar el primer gol del partit.  Un minut més tard, el Cambrils va aconseguir l'empat. A vuit minuts d'acabar, l' Sferic va marcar el segon gol. La resta de minuts van ser trepidants i el Cambrils va  aconseguir la remuntada amb un resultat al descans de 4 - 3 favorable.

La segona part va començar amb un un ensurt que no va tenir cap conseqüència pel jugador Jordi Mirado, que en una jugada a la porteria local va rebre una empenta involuntària per part d’un jugador de l’ Sferic, xocant d’una manera molt aparatosa contra la tanca de la pista. A 8'40 minuts de finalitzar el partit, un ràpid contraatac del Cambrils per part de Miki Castel va fer pujar el marcador a 5 - 3. A menys de quatre minuts pel final del partit, una bona jugada del rival va aconseguir el quart gol, amb el resultat final de 5 - 4.
La propera setmana el Cambrils CH jugarà a la pista del CP Calafell.

Jugada corresponent al partit jugat el passat dissabte entre el CH Cambrils i el Sant Llorenç
 
Handbol

CH Cambrils 34 – H Sant Llorenç - Sant Feliu 26

Segona victòria de l’equip Sènior del Club Handbol Cambrils, en un partit molt més disputat del que reflecteix el marcador final, però que confirma el bon inici de temporada i les aspiracions de classificar-se per a disputar la fase d’ascens de categoria a finals de temporada. El partit va començar amb domini visitant gràcies a un contundent parcial de 0-5, només començar el joc, però els cambrilencs van poder reaccionar ràpidament i equilibrar el marcador a mitjans de la primera meitat. D’aquí fins a la mitja part, els barcelonins van tenir petits avantatges d'un o dos gols fins al 14 - 15 del descans.

La segona meitat, va ser completament diferent a la primera, els cambrilencs van dominar-la de principi a final gràcies a la millora defensiva i la velocitat dels seus contraatacs. Poc a poc van anar agafant avantatge fins acabar amb un còmode resultat de 34-26.
El cap de setmana vinent els cambrilencs es desplaçaran a Sant Adrià del Besòs o s’enfrontaran a un dels equips més potents de la categoria. Serà una bona revàlida per als cambrilencs que gràcies a les dues victòries en dues jornades, ocupen una de les posicions preferents del seu grup.


Juvenil Masculí

CH Cambrils 27 - 26 H Banyoles
H Banyoles 25 - 24 CH Cambrils


L’equip Juvenil del Club Handbol Cambrils, també va jugar aquest cap de setmana, en la fase de classificació per a la Primera Catalana, però va caure derrotat per l’Handbol Banyoles, pels gols marcats a camp contrari, en un duel de màxima igualtat. Els cambrilencs es van imposar dissabte per 27-26 a casa, però ahir diumenge van caure per 25-24  a la pista de l’Handbol Banyoles. Un sol gol va impedir que els cambrilencs poguessin classificar-se per a la lliga de primera catalana, i hauran de mantenir-se a la segona catalana aquesta temporada. 


Futbol Sala

Tercera divisió

Olímpic Floresta 5 - CFS Laguna Cambrils 2

El mal inici en la primera part va sentenciar a un Laguna que va haver d'anar a remolc durant tot el partit. L'Olímpic Floresta, de Sant Cugat del Vallès, va marcar el primer gol als nou segons de joc en una jugada que va desconcertar a la defensa del Laguna. Dos minuts més tard, van marcar el 2 - 0  i un error del Laguna en una passada va propiciar el 3 - 0.

El Laguna va sortir a jugar la segona part amb molta més ambició i dominant part del partit, però en un contraatac, va rebre el quart gol. En aquell moment, l'entrenador del Laguna, Quim Manresa, va demanar temps mort i va jugar la segona part amb un porter jugador. El canvi va ser a millor perquè en pocs minuts, Àlex, va aconseguir els dos gols del Laguna, que va posar nerviós a l'Olímpic davant una possible remuntada. Un error del porter va sentenciar el partit amb el cinquè gol de l'Olímpic, amb el resultat final de 5 - 2.
El proper cap de setmana el Laguna juga a casa contra el Sant Sadurní FS.

Preferent Catalana

CFS Mediterrani G.Sirvent 2 - Inter de Calit de Tarragona 3

Primera derrota de la temporada del Mediterrani davant de l'Inter de Calit de Tarragona per 2 a 3, en un partit molt entretingut on es va demostrar el potencial de joc de dos equips que aspiren a estar al capdamunt de la classificació. El principi del partit va ser frenètic, ja que els dos equips van sortir a pressionar i va provocar que la possessió de pilota canviés constantment de bàndol. Al vuitè minut de joc, el conjunt tarragoní es va fer amb el control del partit, disposant d'ocasions però sense portar gaire perill a la porteria del Mediterrani. Els darrers sis minuts de la primera part, els tarragonins van crear tres ocasions molt clares i va aconseguir el primer gol, resultat amb el que van anar al descans.

A la segona part de joc, els cambrilencs van sortir amb un ritme constant i va fer que tinguessin més possessió de la pilota i disposant de més ocasions de gol però sense sort. Un atac mal conduït pel Mediterrani va provocar que l'Inter marqués el segon gol. El Mediterrani no es va rendir i va continuar lluitant amb un bon joc que ràpidament es va convertir en gol gràcies a Joaquin i poc després, Marce. L'alegria de l'empat no va durar gaire, ja que l'Inter va marcar el tercer gol amb un doble penal. Tot i la bona predisposició del Mediterrani per aconseguir l'empat,el resultat final va ser de 2 - 3.

El proper cap de setmana el Mediterrani jugarà a la pista del Gimnàstic de Tarragona.

Comenta aquest article