Esports

El ciclista Àlex Sánchez participa en el campionat de Catalunya de ciclisme i queda quart en les proves de velocitat

Per Redacció

L'Àlex, al centre de la imatge, descansant en un moment de la prova del campionat

El passat diumenge 2 d'octubre es va disputar el campionat de Catalunya de ciclisme, prova en la que hi va participar el jove ciclista cambrilenc, Àlex Sánchez. El campionat va dividir-se en tres proves: dues de velocitat i una de fons. En les dues primeres proves, els quatre primers es classificaven per a la final de velocitat i el cambrilenc va aconseguir-ho. En la final, després de dues mànegues, Sánchez va quedar en quarta posició.

Després es va disputar la prova de fons, la qual va tenir molt mal inicial, ja que a un dels corredors li va explotar la llanta de la roda i això va provar una caiguda on es van veure implicats tres corredors de Mataró. Un d'aquests va tenir molt mala sort, ja que es va trencar la clavícula. Mentre els ciclistes implicats en la caiguda eren atesos, la resta anaven descomptant les voltes de les 20 que havien de fer. A falta de tres voltes, el ciclista cambrilenc va patir una punxada en la roda davantera amb la mala sort de no poder disputar l'esprint, i entrant en la penúltima posició.

Amb aquesta posició, Àlex Sánchez posa el punt i final a una temporada força positiva, on ha aconseguit sis podis i el campionat provincial de Tarragona.

Comenta aquest article