Informació general

El Grup Socialista de la Diputació dóna suport a la demanda de gratuïtat de l'AP-7

Per Redacció

El portaveu del Grup Socialista a la Diputació de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s'ha mostrat favorable a la demanda de gratuïtat del peatge de la AP-7 entre Cambrils i  Salou –l'únic tram de pagament fins a Torredembarra– que van presentar en moció de censura els grups polítics amb representació a l'Ajuntament de Cambrils. Una demanda acordada per unanimitat en el passat ple del 31 de gener per tots els grups polítics del municipi.

El consistori cambrilenc sol·licita la gratuïtat d'aquest tram del peatge que passa per Cambrils mentre durin les obres que s'estan fent a la nova variant de l'N-340 i que estan provocant importants retencions en el trànsit, algun accident de circulació i dificultats per arribar a les poblacions més properes.

Per Josep Fèlix Ballesteros, "si no es pren aquesta decisió, les actuals cues quilomètriques s'agreujaran a l'inici de l'estiu amb motiu de l'increment estacional del trànsit", preocupació també compartida per l'equip de govern de Cambrils, davant les complicacions que estan provocant aquestes obres. Segons Robert Benaiges, alcalde de Cambrils, "la situació pot esdevenir caòtica i afectarà tant els residents de Cambrils com aquelles persones que per diferents circumstàncies accedeixin a la ciutat". A més, amb l'arribada del bon temps i del turisme, la situació pot afectar directament el municipi, perquè els sectors del comerç i el turisme es poden veure perjudicats".

Reivindicació històrica

Aquesta és una reivindicació històrica per Cambrils, que sempre ha sol·licitat la gratuïtat del peatge. Recordem que l'any 2000 es va aconseguir la gratuïtat de l'AP-7 entre Salou i Torredembarra, i se'n va excloure Cambrils.

Comenta aquest article