Societat

La gastronomia de la Costa Daurada serà la protagonista avui del programa de TVE "Un país para comérselo"

Per Redacció

D'esquerra a dreta: Juan Echanove, Josep Poblet, Imanol Arias, Josep Maria Cruset i Octavi Bono, el dia de la presentació del capítol, el passat mes de març a Tarragona

La gastronomia de la Costa Daurada -entre les quals, la cambrilenca-, serà la protagonista avui del programa de TVE "Un país para comérselo", de la mà dels actors Imanol Arias i Juan Echanove. L'emissió del programa serà aquesta nit a partir de les 23.30 hores, quan TVE-1 emetrà el capítol sobre la gastronomia tarragonina. Els dos actors presentaran les excel·lències de productes i especialitats culinàries del territori, com el peix blau, la tonyina, la galera, el xató, el vi, el vermut o la coca de recapte.

La Diputació de Tarragona patrocina aquest espai televisiu a través del Patronat de Turisme de la Costa Daurada, amb la col·laboració de les oficines i patronats municipals de turisme de Tarragona, Reus, Cambrils, el Vendrell, Torredembarra, Valls, el Priorat, i l’Ajuntament de Riudoms, a més d’empresaris i particulars.

Gastronomia, paratges i cultura

“Un país para comérselo” (www.rtve.es/television/un-pais-para-comerselo) és una producció de TVE i Ganga Producciones. S’emet des del setembre de 2010, amb la finalitat d’acostar l’espectador a la gastronomia, els paratges i la cultura de diferents punts de l’Estat. Enregistrat en alta definició, el programa dedica cadascun dels capítols a un indret diferent. En cada episodi, els dos actors interactuen amb les persones d’una forma amistosa i franca, anant a casa seva, reunint-se amb ells, visitant els horts, cuinant i coneixent l’aspecte humà i cultural des de diversos angles.

Comenta aquest article