Cultura

Gran acceptació dels cursos i tallers programats al Centre Cultural amb les places exhaurides en la majoria de les activitats

Per Redacció

El Centre Cultural tornarà a acollir cursos i tallers que han tingut una gran acceptació

Els cursos i tallers programats al Centre Cultural han tingut una gran acceptació en aquest inici del curs d'activitats. De fet, ja s’han formalitzat el 82% de les inscripcions per aquest primer semestre. El passat 12 de setembre es van iniciar els primers cursos de Pilates amb totes les places exhaurides i al llarg d’aquesta primera setmana d’octubre començaran els cursos de ioga, tant per a xiquets com per a persones adultes. La propera setmana s’acabaran d’engegar els cursos de dansa oriental i tonificació i a partir de la tercera setmana d’octubre serà el torn dels cursos de ball –salsa, bachata i tango i els tallers d’art, tant de dibuix i pintura, com d’escultura i per nens el de creativitat plàstica & english.

Tots els cursos que s’han posat en marxa fins ara han exhaurit totes les places de matrícula, i en alguns hi ha moltes persones apuntades en llista d’espera. En aquest sentit, cal destacar el gran interès que han despertat els cursos d’iniciació a la dansa oriental i el d’iniciació a la fotografia. Els interessats encara es poden apuntar en algunes activitats de caràcter monogràfic: el dijous 20 d’octubre hi haurà un taller de tast de cervesa, el dia 21 la sessió teòrica del curs de bolets i el dia 22 una sessió oberta i gratuïta del curs de programari lliure.
Pel mes de novembre hi ha programat un curs d’iniciació a les xarxes socials, i un d’art floral d’hivern, amb propostes molt creatives per la decoració de la llar en temps de Nadal.

A partir del mes de gener 2012 s’obriran les inscripcions del segon semestre. Es pot trobar tota l’oferta formativa promoguda per l’Ajuntament a la guia:  http://www.cambrils.org/depao/node/267

Comenta aquest article