Informació general

La regidora cambrilenca, Ana López, tancarà la candidatura del PSC al Congrés per Tarragona

Per Redacció



La regidora del PSC, Ana López
El Consell de Federació del Camp de Tarragona del PSC va escollir, ahir al vespre, els candidats territorials del partit al Congrés i al Senat per la demarcació de Tarragona que es proposarà a la comissió de llistes del partit de cara a les properes eleccions generals del 20 de novembre.

Candidats al Congrés


El Consell ha escollit Francesc Vallès com a cap de llista socialista al Congrés per Tarragona i a Joan Ruiz com a número 2. La tercera plaça l'ocuparia una candidata de les Terres de l'Ebre. Ramon Ribas, alcalde de Barberà de la Conca, seria el número 4, la cinquena plaça també seria ocupada per una persona de les Terres de l’Ebre i tancaria la llista Ana López, regidora socialista de Cambrils i membre de la gestora del PSC del Camp de Tarragona.

Pel que fa al Senat, el Consell de Federació ha aprovat proposar a Maria Jesús Sequera i Anton Ferré com a candidats socialistes per la demarcació de Tarragona. La primera plaça de la llista seria per un candidat de les Terres de l’Ebre, Maria Jesús Sequera seria la segona de la candidatura socialista i Anton Ferré el número tres. Un cop acabat ara el procés intern de confecció de la llista a nivell del Camp de Tarragona, ara la comissió de llistes ha de proposar la candidatura definitiva que ha de ser aprovada pel proper Consell Nacional del PSC.

Comenta aquest article