El Club Nàutic Cambrils organitza el campionat de Catalunya de la classe Láser i 420 amb 80 embarcacions participants

Entrada de les embarcacions al port cambrilenc

El Club Nàutic Cambrils va organitzar aquest passat cap de setmana la primera prova del cicle Cambrils Regates de Tardor, un esdeveniment que va comptar amb un gran èxit de participació. Amb 80 embarcacions inscrites, aquest campionat de Catalunya de la classe Láser i 420 va ser la regata amb major participació de les que s'han realitzat enguany a Catalunya, amb equips procedents de la Comunitat Valenciana i Catalunya.

El Club Nàutic Salou va acaparar el podi de la classe Láser. Els regatistes Bosco Pujol, Anna Miquel i María López van ser primer, segon i tercer respectivament, en la classificació general del campionat de Catalunya - V Trofeu Cambrils a Bon Port. Pep Nogués del Club Nàutic Cambrils va finalitzar en vuitena posició i Mon Cañellas va quedar dotzè, després de rebre una penalització amb una bandera negra per una sortida abans d'hora. Tot i això, el cambrilenc va realitzar uns bons parcials.

Guanyadors en la modalitat 420

Els guanyadors absoluts en la modalitat 420 van ser Santi Mas i Jaime Menescal del Club Nàutic El Masnou i el Club Nàutic El Balís; els segons van ser els germans David i Àlex Charles del Club Nàutic El Balís, mentre que la tercera posició va ser ocupada per Bárbara Cornudella i Sara López del Club Nàutic El Balís. Els primers classificats del Club Nàutic Cambrils van ser la parellada formada pels germans Miquel i Albert Armengol que van finalitzar el campionat en el lloc 21.

El campionat de Catalunya 420 i Láser va poder completar les sis proves de les quals constava la regata: quatre disputades el dissabte i dues disputades el diumenge, amb unes condicions immillorables per a la navegació. En total van prendre la sortida 80 embarcacions: 26 de 420 i 54 de Láser, amb un vent de llevant amb una intensitat mitja durant totes les proves. Els premis als guanyadors van ser entregats pel regidor de Turisme i segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament –Xavier Martí– qui va lloar l'organització i la qualitat del campionat.

Les properes proves del Cambrils Regates de Tardor durant aquest mes d'octubre seran el J80, de creuer i d'Optimist.