Cultura

El festival Sunfec desplega un intens cartell d'actuacions amb més de vuit hores ininterrompudes de música electrònica

Per Berta Ruiz

Moment de l'actuació de DJ DOMI  i MC WOOD

El Palau Municipal d'Esports va acollir aquest passat dissabte a la nit, la cinquena edició del Festival de música electrònica Sunfec 2011, organitzat per l'Associació de Música Electrònica de Cambrils (AMEC) amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils. Entorn un miler de persones es va donar cita al festival, una xifra lleugerament inferior a la de l'any passat, tot i que des de l'organització han valorat molt positivament l'acollida que ha tingut l'edició d'enguany, segons ha comentat Francesc Múrcia, membre de l'AMEC.

La música va començar a sonar cap a les onze de la nit, amb l'actuació de Pau Roca, que va punxar al festival com a guanyador del concurs de Dj's Ciutat de Cambrils, organitzat aquest passat estiu per la mateixa AMEC. Després de l'actuació de Roca es van anar succeint les actuacions amb Dj Domi & Mc Mood –especialitzats en l'estil Drum&Bass– i Le Moon vs Baraso com a representants de l'AMEC. Cap a les tres de la matinada va arribar el plat fort de la nit, amb l'actuació del cap de cartell d'enguany, Dave Clarke, dj i productor procedent del Regne Unit, també conegut com "The Baron of Thecno", que és tota una referència mundial en el món del techno i l'electro. A continuació, ja ben entrada la matinada, van actuar Olmos –procedent del Moog de Barcelona– i finalment, Painkiller que va punxar el seu característic estil pystrance. La música del festival Sunfec 2011 no es va aturar al pavelló fins dos quarts de vuit del matí del diumenge. Després, molts dels participants van seguir la diversió pujant a un autobús –facilitat per l'organització– i van viatjar fins a l'after Elrow de Barcelona, on van allargar la festa fins les dues del migdia.

Com cada any, el festival també va comptar a un equip d'efectes especials, en aquesta ocasió a càrrec de La Sonrisa Divina i un espectacle de go-go's d'Excess Studio. Enguany, una altra de les novetats ha estat la vessant solidària del festival, ja que es va recaptar un euro per cada entrada venuda, que es donarà a la Creu Roja del Japó en favor dels damnificats del terratrèmol del passat mes de març. A falta de fer el recompte total, s'enviaran uns 1.000 euros per a la causa.

Comenta aquest article