Cultura

Els Clubs de Lectura de la Biblioteca Municipal reprenen la seva activitat aquest mes d'octubre

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una trobada del club de lectura adult de la Biblioteca Municipal

Aquest mes d'octubre, els Clubs de Lectura de la Biblioteca Municipal reprenen la seva activitat, tant el club infantil, juvenil i adult. Aquests reuneixen lectors i lectores, una vegada al mes, per comentar el llibre que han llegit i intercanviar experiències.

Per un costat, el Club de Lectura Adult està destinat a persones majors de 18 anys, i realitza les seves trobades el darrer dilluns de cada mes a les 19 hores, entre els mesos d'octubre i juny. Enguany en la selecció de lectures se’n proposen dues que van ser guardonades al premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils, Josep Lluís Savall: "Tots tenim secrets" de Carme Lafay i "L’última platja" de Jordi Cortés. Aquesta activitat compta també amb la col·laboració de l'Antena del Coneixement de la URV.

Per altra banda, també hi ha els Clubs de Lectura Infantil i Juvenil. L'infantil està adreçat a xiquets i xiquetes de 9 i 11 anys, i es farà el darrer divendres de mes a les 18 hores, mentre que el club juvenil, per a joves de 12 a 16 anys, es farà el darrer dimarts de cada mes a la mateixa hora. També es participarà al Premi de Literatura Infantil Atrapallibres o al Premi Protagonista Jove, segons l'edat, així com amb aportacions al bloc.

L’activitat és gratuïta i per a poder participar als clubs cal que prèviament s’hagin inscrit a la Biblioteca.

Comenta aquest article