Esports

Àlex Sánchez queda sisè i Edgar Curto novè en la darrera cursa de la Copa Catalana de ciclisme

Per Redacció

Àlex Sànchez durant la darrera cursa de la Copa Catalana

El passat diumenge 25 de setembres va disputar la darrera cursa de la Copa Catalana de ciclisme infantil de carretera, disputada a Vilanova i la Geltrú. El ciclista cambrilenc Àlex Sánchez hi va participar i va haver de recórrer 14 voltes a un circuit molt dur d'1,2 quilòmetres de distància. Les primeres voltes van ser una mica lentes, però ben aviat van arribar els atacs dels corredors que van propiciar un trencament del pilot en tres grups. El cambrilenc es va situar en el segon, format per un total de tres ciclistes, tot i que entre ells no van entendre's a l'hora de fer els relleus per intentar atrapar els de davant. L'Àlex i un altre company van prendre la decisió de deixar passar les voltes, però va resultar una decisió equivocada, ja que a falta de pocs tombs pel final de la cursa van ser atrapats per l'últim grup i pels de davant. De fet, a falta de dues voltes, els àrbitres es van equivocar i van anunciar el final de la cursa, fet que no van entendre els corredors. Finalment, a l'esprint, Sánchez va acabar entrant en la sisena posició.

Aquest proper diumenge 2 d'octubre, el ciclista cambrilenc competirà al campionat de Catalunya de pista que es disputarà al velòdrom de Lleida. Amb aquesta prova es posarà punt i final a la temporada de competició.

Edgar Curto queda novè

Per la seva part, en la categoria de l'altre cambrilenc, Edgar Curto, els ciclistes havien de completar 10 voltes al circuit. Des de l'inici, la prova va marxar a un fort ritme i ràpidament es va trencar el pilot en diversos grups. Curto, que no estava gaire fort a l'haver patit un refredat i no haver pogut entrenar amb normalitat, no va aconseguir col·locar-se en els grups del davant. Finalment, el cambrilenc va creuar la línia de meta en la novena posició.
Cal destacar que aquesta temporada, l'Edgar ha estat ser força regular, aconseguint set podis: de campió provincial, dos primers llocs, un segon lloc i quatre terceres posicions.

Edgar Curto en un moment de la prova a Vilanova i la Geltrú

Comenta aquest article