Informació general

El turisme rus es podria incrementar fins a un 50% l'any 2012

Per Redacció

Xavier Martí i Benet Presas  parlant amb els touroperadors a la fira Otdykh Leisure

Els Patronats de Turisme de Cambrils han valorat positivament l'assistència a la fira Otdykh Leisure, celebrada la setmana passada a Moscou. Tant el regidor de Turisme de Cambrils –Xavier Martí– com el regidor de Salou –Benet Presas– han apuntat, després de parlar amb diferents touroperadors, que hi ha molt bones expectatives amb el mercat rus i han afirmat que la propera temporada 2012 hi haurien increments del mercat que podrien arribar a situar-se entre el 30 i el 50% respecte les xifres aconseguides enguany.

Xavier Martí ha dit que l'arribada del turisme rus a Cambrils és molt positiu, ja que "fan una despesa major i aquest fet, ajuda al teixit comercial local”. De confirmar-se l'increment d'aquest turisme l'any vinent, el regidor ha apuntat que Cambrils en sortiria també molt beneficiat ja que “actualment el rus s’està convertint en un puntal de la zona; el canvi de tendència podria afavorir el nostre municipi creiem que és un actiu molt important ja que permet allargar la temporada”. Martí també ha explicat que cal pensar en noves ofertes per oferir al turista rus, com els equipaments esportius. “Volem oferir al visitant les nostres instal·lacions esportives per afavorir les estades esportives i desestacionalitzar encara més la temporada”, afirma.


Des dels Patronats de Turisme de la Costa Daurada han demanat a la fira Otdykh Leisure que hi hagi enllaços directes amb l'aeroport de Reus per beneficiar el turisme.

Comenta aquest article