Esports

El Club Handbol Cambrils desplega una excel·lent jornada esportiva amb la disputa del desè Memorial Vicens Andreu

Per Redacció, Xavier Solano

Plantilla sènior del CH Cambrils per la temporada 2011-2012

Aquest passat dissabte, al Palau Municipal d'Esports, es va disputar el desè Memorial Vicens Andreu d'handbol, organitzat pel Club Handbol Cambrils.

La jornada s'iniciava a les deu del matí amb el partit de l'equip infantil masculí del club cambrilenc que va demostrar que està a un gran nivell derrotant de manera clara al club convidat d'aquest any, el Castelldefels per 28 a 9. Després de l'equip infantil va ser el torn dels dos equips cadets, que també van aconseguir endur-se la victòria davant d'un nombrós públic que omplia les grades. El cadet femení va guanyar per 15 a 7 a l'Esportiu Castelldefels, mentre que el cadet masculí va vèncer el CE Vendrell amb un ajustat 27 a 26.
 
A la tarda, les ex-jugadores del Cambrils s'enfrontaven al HC Tarragona –equip federat– i tot i que van perdre, 9 a 18, es va poder comprovar que encara els hi queda bon handbol. Els juvenils per la seva part van vèncer al Castelldefels en un partit molt disputat i d'una gran intensitat per part dels dos equips. El resultats final va ser de 28 a 21.

Presentació del primer equip del club

Finalment, el primer equip del club feia la seva presentació davant del Castelldefels. L'afició va poder veure els nous fitxatges, que venen a millorar una plantilla molt completa i que pot donar moltes alegries vist l'excel·lent partit que van fer. L'equip sènior masculí va imposar-se clarament a l'Esportiu Castelldefels, per 35 a 26. Els locals van dominar el marcador pràcticament des de l’inici del partit, però durant la primera meitat, els visitants no van perdre la cara al partit i van donar una molt bona imatge. Al descans es va arribar amb avantatge dels cambrilencs per 19 a 15. El segon temps va ser clarament dominat pels locals que van trobar la manera d’aturar els atacs dels del Baix Llobregat i van obrir diferències importants, fins arribar als deu gols. Ja en l'últim quart d'hora, els entrenadors dels dos equips van fer més rotacions, per donar minuts a tots els jugadors.
Els veterans del club van tancar la festa, tot i que van caure derrotats davant dels veterans del HC Tarragona per 17 a 22.

El proper cap de setmana, l'equip sènior masculí del club disputarà el primer partit de lliga a la pista de l’Handbol Club Manyanet de Barcelona.

Un moment del partit del sènior contra l'Esportiu Castelldefels

Un moment del partit que va enfrontar els juvenils del Cambrils i el Castelldefels

Comenta aquest article