Cultura

Es canvia la ubicació del festival de música electrònica Sunfec i es farà al Palau Municipal d'Esports

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un moment de l'actuació de George Baraso, en l'edició del Sunfec de l'any passat

El festival de música electrònica Sunfec, organitzat per l'Associació de Música Electrònica de Cambrils (AMEC) es farà finalment, al Palau Municipal d'Esports i no a l'envelat municipal –situat al costat de la zona esportiva– tal i com s'havia previst inicialment. De fet, el passat dimarts es va fer la presentació del festival d'enguany en roda de premsa, i aleshores es va destacar que una de les principals novetats d'aquesta cinquena edició era el canvi d'ubicació. Ara, però, s'ha rectificat aquesta decisió i el canvi d’emplaçament es deu a motius de seguretat i de contaminació acústica, segons fonts municipals.
Per a la utilització puntual de l'envelat o carpa de Festes cal fer front al lloguer de vàters així com d'una empresa de seguretat. Al fer-se al palau municipal d'esports no caldrà llogar els vàters i els efectius de seguretat podran reduir-se en nombre.
Recordem que el Sunfec 2011 es farà el proper 1 d'octubre a partir de les 23 hores de la nit i s'allargarà fins les 7 del matí de l'endemà diumenge.


Comenta aquest article