Informació general

El Ministeri de Foment preveu que el Corredor del Mediterrani entri en funcionament l'any 2013

Per Redacció

Imatge d'arxiu de les obres aturades del traçat ferroviari que passa per Cambrils, a finals de l'any passat

El Ministeri de Foment té previst licitar la línia elèctrica del traçat ferroviari del Corredor del Mediterrani, al seu pas per Cambrils, a finals d'aquest any 2011 o a principis de 2012. Aquesta informació és la que van obtenir ahir, l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i el regidor de Planificació de Ciutat –Francesc Garriga– durant la seva visita a Madrid, on van reunir-se amb el director general d'Infraestructures Ferroviàries, Carlos Maria Juárez.

La delegació cambrilenca va assistir a la reunió per tal d'informar-se sobre l'estat del traçat ferroviari al seu pas pel terme municipal cambrilenc. El director general els va explicar que la intenció del Ministeri és licitar la línia elèctrica del traçat a finals de 2011 o principis del 2012, ja que el ministre de Foment ha afirmat que la línia ha d'entrar en funcionament l'any 2013.

Per altra banda, la proposta que el Ministeri de Foment tirarà endavant pel tram de Cambrils passa per soterrar la línia elèctrica en les zones urbanes i urbanitzables i fer el traçat aeri en la resta. Recordem que des de finals de l'any passat, les obres del viaducte que travessa la zona esportiva municipal estan completament aturades, tal com ja va informar Revista Cambrils Diari Digital.

Comenta aquest article