Societat

La Teca Teatre posarà en marxa un curs d'iniciació al teatre adreçat als més joves

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'obra de teatre "La gallineta que pogué regnar" interpretada per alguns dels actors més joves del grup de teatre La Teca, el passat mes d'abril

Properament, la Teca Teatre posarà en marxa un curs d'iniciació al teatre adreçat als més joves. L'objectiu és formar dos grups d'edats: un grup amb xiquets i xiquetes des de quart fins a sisè de Primària i un altre grup amb joves des de primer fins a quart d'ESO. Les classes aniran a càrrec de Montse Parra i tindran lloc els dimarts i els dijous al teatre del Casal Parroquial. El primer grup tindrà un horari de les 18 a les 19.30 hores, mentre que el segon ho farà entre les 19.30 i les 21 hores.

La gent interessada en aquest curs podrà inscriure's els dies 27 i 29 de setembre, entre les 18 i les 19 hores, al teatre del Casal Parroquial. El preu és de 30 euros mensuals i el curs s'iniciarà a partir del dimarts 4 d'octubre. Per a més informació es pot trucar al telèfon 658 941 893 o bé a l'adreça de correu electrònic contamunconte@gmail.com.

Comenta aquest article