Cultura

El dj i productor Dave Clarke serà el cap de cartell de la 5a edició del festival de música electrònica Sunfec

Per Berta Ruiz

La regidora Laura Mellau i els membres de l'AMEC, Huascar Pintado i Joan Ventura, durant la roda de premsa

El dj i productor Dave Clarke –procedent del Regne Unit–, també conegut com "The Baron of Techno", tota una referència mundial al mon del techno i electro, serà el cap de cartell de la cinquena edició del festival de música electrònica Sunfec, organitzat per l'Associació de Música Electrònica de Cambrils (AMEC), que se celebrarà a Cambrils el dissabte 1 d'octubre a partir de les 23 hores, i que s'allargarà fins a quarts de vuit del matí de l'endemà diumenge.

Un cartell ambiciós i de qualitat

La regidora de Joventut de l'Ajuntament –Laura Mellau–, i els membres de l'AMEC Joan Ventura i Huascar Pintado van presentar ahir, en roda de premsa, la programació del cartell, així com les principals novetats que presenta l'edició d'enguany. Una d'aquestes novetats serà la ubicació on es realitzarà el festival, ja que per primera vegada tindrà lloc a l'envelat municipal situat al costat de la zona esportiva. Quant al cartell, Joan Ventura va comentar que, a banda de Dave Clarke, també hi participaran Painkiller (Psytrance), procedent de Barcelona i que portarà el seu èxit Blackout; DJ Domi feat Mc Mood, un Dj de Barcelona especialitzat en Drum & Bass; Olmos del Moog de Barcelona; Le Moon vs Baraso com a representants de l'AMEC i Pau Roca, com a guanyador del concurs de Dj's Ciutat de Cambrils organitzat per l'AMEC. Huascar Pintado va comentar que aquesta cinquena edició compta amb un carell molt ambiciós i potent i que esperen que funcioni la nova ubicació. També va destacar l'àmplia varietat d'estils que es donaran cita en un mateix escenari, així com la qualitat dels dj's participants.

L'edició d'enguany també comptarà amb un equip d'efectes visuals a càrrec de La Sonrisa Divina i un espectacle de go-go's d'Excess Studio. La venda d'entrades es pot fer a través de la pàgina web atrapalo.com i també a Discos Quick de Reus i a l'Ateneu Juvenil de Cambrils. El preu de l'entrada anticipada és de 12 euros i de 15 euros en taquilla.

Autobusos cap a l'after "Elrow" de Barcelona

En finalitzar el festival, sortiran autobusos (anada i tornada) fins a l'after "Elrow" de Barcelona per tot aquell qui vulgui seguir amb la festa. Es podrà comprar l'entrada dins del mateix Sunfec per només 25 euros (el preu inclou bus + entrada i copa). Es pot trobar més informació al web del festival: http://www.sunfec.com

D'altra banda, en l'edició d'enguany, l'organització del festival recaptarà un euro per cada entrada venuda i els diners es donaran a la Creu Roja Japó en solidaritat amb els damnificats del terratrèmol del Japó, succeït el passat mes de març.

Som Nit

El festival també comptarà amb la presència de Som.Nit de la Creu Roja, un servei d’informació, prevenció i reducció de riscs en el consum de drogues adreçat a joves.

Comenta aquest article