Societat

Un cambrilenc guanya 33 milions d'euros a la Grossa de la Primitiva

Per Redacció

Un cambrilenc ha estat el guanyador dels 33 milions d'euros a la Grossa de la Primitiva del passat 14 d'agost, un dels premis individuals més grans que ha donat aquest sorteig. El guanyador de la Grossa, però, no va saber que li havia tocat fins quatre dies després ja que ell creia que només li havien tocat 7,5 euros per culpa d'un error al teletext de la televisió.

Aquest bitllet, premiat amb 33 milions d'euros, s'havia segellat a l'Administració número 1 de Salou. Segons la informació errònia del teletext el cambrilenc, amb dos encerts i un reintegrament, només li corresponien 7,5 euros. Quatre dies més tard, quan va anar a l'administració de loteria a cobrar la butlleta, el responsable de l'establiment va verificar que el teletext estava ple d'errors i que en realitat es tractava de la combinació guanyadora i que la papereta valia 33 milions d'euros i no 7,5 euros.
Tot seguit i amb l'ajuda de l'administrador de loteria, el cambrilenc va aconseguir que li obrissin expressament una oficina bancària per assessorar-lo sobre com administrar la nova fortuna.

Comenta aquest article