Societat

La residència Cambrils Suite celebra la seva festa d’estiu amb més de 400 persones

Per Redacció

la Residència Cambrils Suite va celebrar la gran festa d'estiu aquest passat divendres a la tarda

El passat divendres 26 d'agost es va celebrar una gran festa d’estiu a la Residència Cambrils Suite, on hi van participar més de 400 persones, entre residents, treballadors i familiars. A l’acte també hi van assistir la directora Territorial de Benestar i Família -Anna Maria Solé-, l’alcaldessa de Cambrils -Mercè Dalmau- i la regidora de Benestar Social, Salut i Família, Lluïsa Rom.

Durant la vetllada va haver una cantada d’havaneres, es van celebrar els aniversaris dels avis i àvies que cumpleixen anys aquest mes, es va passar una projecció amb fotografies on es recollien els millors moments d’aquest any, i es va fer un sopar, tot això acompanyat de rom cremat.

Aquesta festa d’estiu és una de les moltes activitats que s'organitzen al llarg de l'any a la residència Cambrils, i des de la gerència i la direcció del centre remarquen “la importància de fer aquests tipus d’esdeveniments per a què els avis puguin gaudir conjuntament amb les seves famílies i amics. A més, l’àmplia extensió de terreny de la residència, amb més de 43.000 m2, afavoreix que es puguin aprofitar els jardins i terrasses per poder organitzar actes com aquest.”


Comenta aquest article