Societat

La Fira del Disc tanca la seva quarta edició amb uns bons resultats en vendes i en afluència de públic

Per Berta Ruiz

Imatge d'una parada de la fira del Disc, a la plaça de Mossèn Joan Batalla

La plaça de Mossèn Joan Batalla ha acollit durant aquests darrers quatre dies la quarta edició de la Fira del Disc, emmarcada en el programa de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.

La fira, que cada any és molt ben acollida entre el públic, va comptar amb set parades, el divendres, i nou el dissabte i el diumenge. En aquestes s'hi va poder trobar tot tipus de música, pel·lícules i videojocs, tant moderns com més clàssics, així com material musical i cinematogràfic en diferents formats, des de CD, DVD o vinils. També hi havia diferents espais de compra i venda d'aquests productes i d'intercanvi. Àngel Querol, un dels organitzadors de la fira, valorava molt positivament a Revista Cambrils Diari Digital els resultats de l'edició d'enguany, tant pel que fa a les vendes com per la bona afluència de gent. Segons ha dit, "estem molt contents de com ha anat tot, venir a Cambrils és molt maco i ens ho hem passat molt bé. A més, la gent té molta cultura musical, participa i s'interessa molt per la fira i per la música original. Molta gent ens dóna les gràcies de que vinguem aquí. El fet que no hi hagi botigues de música també influeix".

Els firaires participants en la Fira del Disc de Cambrils provenen de diferents llocs de Catalunya i durant tot l'estiu van voltant per diferents pobles i ciutats. Per a més informació es pot visitar la seva pàgina web: www.firadisc.com

Comenta aquest article