Cultura

Josefina Díaz presenta el llibre "La enseñanza revelada", un treball d'autoajuda inspirat en la lectura de la Bíblia

Per Berta Ruiz

Josefina Díaz Rodríguez en la presentació del llibre "La enseñanza revelada", al Centre Cultural

El Centre Cultural acollia ahir a la tarda la presentació del llibre "La enseñanza revelada" de la granadina Josefina Díaz Rodríguez. Moments abans d'iniciar-se l'acte, Josefina Díaz atenia a Revista Cambrils Diari Digital i comentava algun detalls d'aquest treball, un llibre que va sorgir "fruit d'una inspiració", segons va dir ella mateixa. "Jo sóc una persona de poble, senzilla i de tracte planer sense gaires coneixements d'estudis i la idea va sorgir per una forta inspiració en mi de saber alguna cosa més: sobre qui som, d'on venim. Tenia moltes preguntes sense resposta. Arran d'aquesta inquietud, un dia vaig obrir la Bíblia, un llibre que potser molts tenim "de decoració", i em vaig sorprendre perquè vaig veure que allí hi ha tota la informació que ens fa falta, inclús per a tots aquells que no són catòlics. Vaig decidir llegir-la i vaig veure com la Bíblia m'obria la ment". A partir d'aquí, segons va comentar l'autora del llibre va començar a fer anotacions de tot allò que rebia, fins que, en un moment de la seva vida va decidir que tot allò s'havia de traslladar a un llibre. "Vaig meditar molt i ho vaig pensasr molt, però em vaig convèncer a mi mateixa que calia escriure un llibre, perquè podria servir com un ensenyament molt gran per a les persones", va afegir.

Un llibre d'autoajuda

Josefina Díaz porta 35 anys ajudant a les persones a través de reunions i dels seus llibres. De fet, aquest darrer, el defineix com un llibre d'autoajuda on explica les seves passes personals per assolir les respostes a les seves inquietuds. "Hi pot haver moltes persones com jo que estan buscant i que no troben. Aquest llibre els hi pots servir de molt per donar resposta a les seves inquietuds siguin o no siguin catòlics. Pots creure en Buda, en Al·là o en el que sigui, perquè en alguna cosa has de creure. No és un llibre catòlic, específicament".

A banda d'aquest llibre, l'any 2000 també va escriure un altre sota el títol "Esta es tu historia, mi historia", mentre que l'any 1992 va escriure la primera edició de "La enseñanza revelada", en una versió molt més extensa que l'edició actual. D'altra banda, també compta amb una fundació i una pàgina web www.laensenanzarevelada.com. Gràcies a la fundació, Josefina Díaz fa presentacions del seu llibre arreu d'Espanya, "allí on ens obrin les portes", va dir. Cal destacar que el llibre no té preu establert, sinó que es demana la voluntat.

Comenta aquest article