Societat

Més de 300 sardanistes vinguts d'arreu de Catalunya es donen cita en el 31è Aplec de Sardanes de Cambrils

Per Berta Ruiz

L'aplec de sardanes es va iniciar a la tarda i es va allargar fins la matinada

El Parc del Pescador acollia aquest passat dissabte 27 d'agost, el 31è Aplec de Sardanes de Cambrils, organitzat pels Amics de la Sardana de Cambrils. Com cada any, aquesta és una cita ineludible per als amants d'aquesta tradicional dansa. Més de 300 sardanistes vinguts d'arreu de les diferents demarcacions de Catalunya s'hi van aplegar i van dansar al so i al ritme de la música de les Cobles Reus Jove i la Flama de Farners, formacions habituals que assisteixen a la trobada cambrilenca. Al llarg de la trobada, més de 500 persones van passar pel parc.

La sessió de la tarda es va iniciar cap a dos quarts de set, mentre que la sessió de la nit va començar a partir de dos quarts d'onze. La vicepresidenta dels Amics de la Sardana de Cambrils –Glòria Vilar– valorava molt positivament el volum de gent reunida en aquest darrer aplec. Durant la trobada, els assistents van retre un setit homenatge a Manuel Miquel i Felip, membre dels Amics de la Sardana de Cambrils, mort el passat 4 d'agost després de patir un infart a la ballada del 16 de juliol, en motiu de la festa del Carme. En el seu record li van dedicar una ballada. La seva vídua també va assistir-hi.

La festa sardanista es va allargar fins gairebé les dues de la matinada. De fet, al parc es van instal·lar un total de 27 taules i els participants van poder sopar-hi portant-se el seu propi menjar. També, a la sessió de nit, es va oferir coca i vi dolç a tots els assistens a l'aplec.


Imatge del Parc del Pescador durant el passat dissabte durant l'Aplec.

Comenta aquest article