Cultura

La regidoria de Cultura converteix en biennals tots els premis Vila de Cambrils

Per Redacció

Imatge dels fulletons informatius de les diferents convocatòries dels premis

La regidoria de Cultura ha introduït canvis substancials en els premis Vila de Cambrils i els ha convertit en convocatòries biennals. De cara a l'edició d'enguany es manté el 25è Premi de Fotografia i el 2n Premi de Poesia i s'anul·len els premis de pintura, la beca de recerca i el premi de narrativa Marítima. Així doncs, la convocatòria d'aquests darrers tres premis; el 31è Premi de Pintura, la 9a Beca de Recerca Vila de Cambrils i el 4t Premi de Narrativa Marítima, que es va fer el passat mes de maig s'ajorna fins l’any vinent i no es podran presentar treballs de pintura, recerca i narrativa fins que es torni a obrir el termini, l'any vinent.

Aquesta mesura s'ha pres per a mantenir els premis en les cinc categories i, al mateix temps, racionalitzar la despesa en el marc del pla d’estalvi de l’Ajuntament. La dotació econòmica dels dos guardons que es convoquen per aquest 2011 és de 3.000 euros en total, i els tres de l’any que ve, de 14.200 euros.

Les bases dels premis es poden consultar en l'enllaç http://www.cambrils.cat/categorias/index/cultura-i-lleure/302000/premis-i-beca

Comenta aquest article