Cultura

El FesTOUR 2011 s'atura un any més a Cambrils amb un concert a càrrec dels grups Lax'n'Busto, Strombers i Oprimits

Per Redacció

Cartell del festival FesTOUR 2011 a Cambrils

Un cop més, arrenca el festival itinerant més important del mercat musical català, el FesTOUR 2011. El proper 10 de setembre el festival itinerant Festour tornarà a fer parada a Cambrils, com un dels actes organitzats pel consistori cambrilenc per commemorar la Diada de Catalunya i emmarcat en el programa festiu de la Mare de Déu del Camí. Aquest és el segon any que el festival FesTOUR arriba a Cambrils, després de l'èxit assolit l'any passat.
 
Enguany la festa comptarà amb tres grups: Lax'n'Busto, Strombers i Oprimits. El concert tindrà lloc al parc del Pinaret i a partir de les 22 hores es farà l'obertura de portes. L'entrada al concert serà gratuïta. El festival està organitzat per l'Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració de Tercera Via i amb la participació del Grup de Diables, els Cagarrieres que es faran càrrec del servei de bar.

El FesTOUR farà doblet a terres tarragonines el 10 de setembre
 
Cal destacar que el mateix dia 10 de setembre el FesTOUR farà doblet a les terres tarragonines. Un festival a Cambrils i l'altre a Montblanc. A Montblanc, els grups que ocuparan l'escenari seran els Obrint Pas, Txarango, Eskassa Llibertat i Papagayo.
 
La gira Festour 2011, en la seva sisena edició està arribant a la seva recta final després de realitzar una desena de concerts arreu de Catalunya i comptar amb grups com Obrint Pas, La Pegatina, Brams, Kop, Lax'nBusto, Els Pets, Strombers, Canteca de Macao, D'Callaos, Itaca Band, Txarango, Eskassa Llibertat, Oprimits o Kayo Malayo, entre d'altres. L'Associació Tercera Via, organitza, coordina i  i produeix el festival, amb la col·laboració d'entitats i institucions municipals. Tercera Via és un projecte creat per joves músics que neix com a resposta a la manca d'alternatives reals a les problemàtiques dels grups que inicien la seva carrera professional al marge dels grans circuits del mercat. Cada temporada Tercera Via dóna la oportunitat als grups que volen formar part de l'associació a implicar-se en el projecte i a aprofitar tots els recursos que et pot oferir el fet de formar part d'una associació formada per músics.

Comenta aquest article