Cultura

Els Toquem Fusta enllesteixen el seu primer disc Ara és l'hora i estrenen el videoclip del single "Ho podríem intentar"

Per Redacció

Imatge dels integrants del grup Toquem Fusta (cedida per Photojordi)

Els Toquem Fusta ja tenen enllestit el seu primer disc, Ara és l'hora. Després de gravar-lo a Raberstudis (Vila-rodona), masteritzar-lo a Madrid i acabada la seva impressió, el grup cambrilenc farà la seva preestrena el proper dissabte 27 d'agost a Vilaverd. I el proper divendres, dia 2 de setembre, faran la seva estrena a Cambrils, dins del marc de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, juntament amb Amnea i Batukats del Bolet. En aquest concert, que començarà a les 23 hores al parc del Pinaret, els Toquem Fusta portaran en directe tots els temes del disc, entre els quals s'inclouen "Ho podríem intentar" –cançó que és el single del disc i aquesta setmana s'ha estrenat videoclip– i també la cançó de "Festa Major", dedicada a les entitats festives de la població, i també d'altres cançons que la banda ha composat durant aquests set anys.

Videoclip "Ho podríem intentar"

Aquesta setmana, el grup ja ha tret a la llum el videoclip del single del disc, "Ho podríem intentar". Aquest videoclip ha estat gravat durant el mes de juliol a Vilaverd, amb la col·laboració de diferents veïns d'aquesta població, com també de la col·laboració del tècnic que els ha gravat el disc, Ramon Berlanga. El vídeo es pot veure a través de la pàgina Youtube.

El disc, Ara és l'hora

El disc, Ara és l'hora, dóna una empenta al grup, la gravació del qual els fa seguir amb l'evolució dels darrers anys. El disc conté dotze cançons i es poden trobar diferents estils, ja siguin rock, pop com també alguna cançó ska. Així doncs, Ara és l'hora neix amb molta força i amb ganes que arribi al públic.

Portada del disc Ara és l'hora

Comenta aquest article