Informació general

El govern informa als veïns de la Llosa de la dificultat per continuar les obres tot i que s'està treballant per trobar una solució

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la primera fase de les obres al barri

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i la regidora del barri de la Llosa, Lluïsa Rom, van assistir el passat dissabte 20 d'agost, a l'assemblea de l'Associació de Veïns del barri de la Llosa per explicar detalladament la situació actual dels fons FOMIT, el projecte de remodelació del barri i resoldre els dubtes dels veïns.

Durant la reunió, l'alcaldessa i la regidora van constatar la dificultat per continuar les obres però, d'altra banda van assegurar que s'està treballant per trobar una solució. La "transparència" va ser una de les màximes de l'alcaldessa, que en tot moment va respondre les preguntes dels veïns i els va exposar l'estat real del projecte, del crèdit i de les intencions del govern municipal sobre la remodelació del barri. A més, es va negar a prometre o a fixar dates al·legant que la seva intenció no era "vendre fum" sinó posar al dia els veïns.

Preguntada sobre la possibilitat de fer les obres mitjançant el 'mètode alemany' –que consisteix en que l'empresa constructora finança les obres prèviament i després se li han de tornar tots els diners–, l'alcaldessa va respondre que aquest sistema no es podia dur a terme per la impossibilitat de l'Ajuntament de fer-hi front i també perquè, per calendari de licitació i l'execució d'obres, ja no era possible.

Els veïns es van mostrar receptius i van agrair el gest del govern per les explicacions donades i la seva assistència a la reunió, tot i lamentar que les obres de la segona i tercera fase estiguin aturades indefinidament.

Comenta aquest article