Informació general

La Policia Local destrueix els 3.400 objectes decomissats aquest estiu als venedors ambulants il·legals

Per Lluís Rovira i Barenys

Moment de la destrucció del material davant de les dependències policials

La Policia Local va destruir, el passat divendres al matí, el material decomissat als venedors ambulants il·legals des de meitats del passat mes de juny. En total es van destruir 3.400 objectes; 2.552 corresponents a bosses de mà, ulleres de sol i altres objectes diversos, 351 són DVD i 501 són CD. Les xifres del material decomissat enguany, de moment, són més elevades que les de l'any anterior. Tot aquest material va ser dipositat en un camió de la recollida d'escombraries i es va portar cap a la planta incineradora de Sirusa per a efectuar-ne la seva destrucció.

L'alcaldessa, Mercè Dalmau, en feia una valoració positiva de la campanya que enguany s'està fent per controlar la venda ambulant il·legal, una campanya que compta amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra. Segons Dalmau, "enguany hem detectat menys presència de venedors, atenent a les perspectives que hi havia a principis d'estiu. Les diferents campanyes que s'han fet estan donant el seu fruit".

Per la seva banda, el sotsinspector de la Policia Local, Josep Muñoz, va voler ressaltar l'augment de material decomissat per la Policia Local aquest estiu gràcies a l'ordenança municipal que permet fer aquesta actuació. Muñoz també va fer èmfasi en la tasca de conscienciació ciutadana pel que fa a la venda il·legal, "la gent no ha de comprar aquests objectes i s'ha de conscienciar d'això. No és un tema estrictament policial l'eradicació de la venda ambulant il·legal", va assenyalar.

Imatge dels nombrosos objectes que s'han decomissat de la venda ambulant il·legal

Comenta aquest article