Informació general

La Policia Local deté sis persones per presumpte robatori de carteres al mercadet ambulant dels dimecres

Per Redacció

Aquests passat dimecres, un agent de la Policia Local fora de servei va observar dos vehicles aparcats amb persones sospitoses al barri del Pinaret. Els vehicles eren un BMW 320 de color blau i matrícula de Bulgària i un Opel Vectra alemany de color vermellòs. Com a mesura preventiva, l’agent es va quedar per la zona i es va demanar el suport de més patrulles per si podien identificar a alguna de les persones que anaven en aquests vehicles com a autors d’alguns furts denunciats.

Quan van retornar les persones als vehicles, els efectius de la Policia Local els van interceptar i van localitzar a l’interior dels cotxes molts diners en efectiu i targes de crèdit de persones que havien realitzat denúncies prèviament als Mossos d’Esquadra per furt.  De manera cautelar, se’ls hi van intervenir monedes de diversos orígens: euros, dòlars, francs suïssos i lliures esterlines. A més de targetes bancàries que recentment havien estat sostretes per la zona del mercadet ambulant dels dimecres i d'un telèfon mòbil.

Les persones identificades són 4 adults de nacionalitat búlgara i 2 menors d’edat , que van ser traslladades a les dependències policials per tal de fer les gestions oportunes. Vist el material trobat i que algunes persones tenien causes pendents amb la justícia, es va procedir a traslladar els dos menors al Centre de Menors de Tarragona i a detenir els 4 adults búlgars.

A destacar, que dos dels detinguts tenien un delicte de furt a Fuengirola corresponent al passat 28 de juny, segons informació de la Guàrdia Civil.

Comenta aquest article