Informació general

L'oficina del Pla de Barris es trasllada a l'edifici del Centre Cultural

Per Lluís Rovira i Barenys

Eduard Asensio, Francesc Garriga i Elisa Guirao a la nova seu de l'oficina del Pla de Barris

L'oficina del Pla de Barris s'ha traslladat. Des d'ahir, es troba en una de les sales de la planta -1 del Centre Cultural i ha deixat l'espai que ocupava a la planta baixa de l'antiga seu de l'Ajuntament des del mes de març de l'any 2007. El canvi d'ubicació té una motivació tècnica ja que l'edifici del Forn del Tallero, que s'està acabant d'enllestir al darrera de l'antic ajuntament, es comunicarà internament amb el de l'antic ajuntament i ho farà per l'espai que estava ocupant l'oficina del Pla de Barris.

Més serveis i més espais

Però hi ha més motius per a justificar el canvi d'ubicació i aquests, venen motivats per la millora en els serveis propis i en els que es poden donar als veïns i a les entitats. Segons explicava el regidor de Planificació de Ciutat, Francesc Garriga, a Revista Cambrils Diari Digital, "al mateix Centre Cultural hi ha espais que es poden utilitzar per a poder fer reunions. A més, hi ha els bidells del centre a la seva disposició ". Referent als espais del Centre Cultural, el regidor manifesta que "se n'ha d'acabar de parlar però hi ha d'haver espais per a les entitats veïnals i culturals del barri al Centre Cultural. Cal tenir en compte que, des de fa poc, una part de la formació que es feia en aquest centre s'ha traslladat a les dependències de l'Ateneu Juvenil".

L'horari d'atenció de l'oficina del Pla de Barris ha variat lleugerament. Ara està oberta des de les 8 del matí fins les 3 de la tarda. Segons explicava Francesc Garriga, "aviat col·locarem un panell senyalitzador al vestíbul de l'edifici per a informar dels diferents espais". Cal dir, també, que des de l'oficina del Pla de Barris es va enviar, la setmana passada, un breu comunicat als veïns per informar-los del canvi d'ubicació. En aquests moments, l'oficina del Pla de Barris està atesa per Eduard Asensio i Elisa Guirao.

Comenta aquest article