Informació general

Dos intoxicats lleus en l'incendi d'una cuina en un bloc d'apartaments

Per Redacció

Bombers i Mossos d'Esquadra prop del camí de Vilafortuny, on es va produir un incendi ahir a la tarda

Ahir , a 3/4 de 8 del vespre, es va produir un incendi a la cuina d'un apartament, ubicat a la quarta planta del bloc d'apartaments Lutecia, al carrer del Monestir de Poblet. Fins al lloc de l'incendi s'hi van desplaçar set dotacions de bombers, que, uns 20 minuts més tard, donaven el foc per apagat. Acte seguit, els bombers van ventilar el pis i el bloc afectat.

Els inquilins de l'apartament afectat per l'incendi van ser atesos pels serveis sanitaris per intoxicació lleu de fum però no va ser necessari el seu trasllat a cap centre sanitari. Com a mesura preventiva, els bombers van confinar alguns veïns a l'interior dels apartaments i una trentena van ser desallotjats.
El foc va afectar els aparells i els mobles de la cuina mentre que la resta de l'apartament va quedar afectat pel fum. L'incendi, però, no va produir cap dany estructural a l'edifici

Incendi de matolls prop del camí de Vilafortuny

Una hora abans de l'incendi a la cuina de l'apartament de Cambrils, els bombers havien rebut un avís d'incendi al camí de Vilafortuny, prop de la casa de colònies La Marinada i gairebé a tocar de la riera de Riudoms. El foc va cremar 4.000 metres quadrats de matolls i una cabana feta de palets. Sis dotacions de bombers es van traslladar fins a la zona afectada per a sufocar l'incendi que havia provocat un espès fum, ben visible des de diferents indrets de Cambrils. Una hora més tard, els bombers van donar l'incendi per apagat.

Comenta aquest article