Cultura

Èxit rotund de participació i públic a la desena edició de la Nit d’Artistes de Cambrils

Per Jordi Moreno

Foto de família de tots els participants de la desena edició de la Nit d'Artistes

Aquest passat dissabte a la nit va tenir lloc al Parc del Pinaret la desena edició de la Nit d’Artistes amb un èxit rotund de públic i més de tres hores d’actuacions ininterrompudes. La quinzena d’espectacles programats d’humor, acrobàcia, música i dansa es van anar succeint sobre l’escenari de les deu del vespre fins a dos quarts de 2 de la nit. La Banda de la Gamba va ser l’encarregada d’enllaçar els espectacles amb peces populars i contundents que van animar encara més una nit molt especial per als artistes i públic assistent.

Primer bloc d’actuacions amb dansa, rap, acrobàcia i pop rock

Pere Martí va ser l’encarregat d’encetar la nit d’artistes amb un petit monòleg que repassava l’evolució d’aquest certamen durant els deu anys de celebració ininterrompuda, tot agraint les empreses i institucions que li donen recolzament cada any. Degut al gran nombre d’actuacions programades el ritme del certamen va ser intens i  molt dinàmic. El monòleg de Pere Martí va donar pas a un espectacle de dansa a càrrec de Dansa Moderna Associació Cultural de Vilafortuny amb unes joveníssimes balladores sota la direcció de Carolina Figueres. A continuació espectacle amb Justo el Clown tot fent acrobàcia en monocicle i música en viu amb la participació desinhibida de voluntaris del públic fent de gall, gallina i pollet. La jove banda de rap cambrilenca Lírica sin Rumbo va realitzar una actuació excel•lent cantant i movent-se sobre l’escenari en tot moment sota notes de beatbox i amb lletres de crítica social a l’estil de Violadores del Verso. També molt a prop de l’escenari, sota els pins, la formació nTIades va realitzar arriscades acrobàcies en tela seguides pel públic amb gran interès i expectació. El grup de pop rock Madame va interpretar en directe els temes ‘Últimamente’ i ‘Otra vez’ acabant el primer bloc d’actuacions.

Sorprenent actuació de la cantant i compositora Carla de només 10 anys

El segon bloc d’actuacions va començar amb dansa pop a càrrec de Dansa Moderna de l’Associació de dones Clara Campoamor de Cambrils. A continuació, l’actuació de  la cantant i compositora Clara de només 10 anys que va ser una de les més aplaudides de la nit, per la gran qualitat vocal i la simpatia que va despertar entre públic aquesta joveníssima artista participant en el programa de televisió ‘Tu si que vales’. Marc Gibert, l'Eugenio cambrilenc, va actuar per segon any consecutiu imitant a aquest  popular humorista català tot explicant un reguitzell d’acudits que van fer riure de valent a tothom. La formació de ball oriental Dendaras va acabar el segon bloc de la Nit d’artistes amb una exhibició de dansa amb espases rebent també grans aplaudiments del públic per la riquesa del vestuari i la cuidada posada en escena de les balladores.

El cambrilenc Rodolfo Gatell entusiasma al públic cantant el tema Gigolo

Dendaras va arrencar el tercer i últim bloc de la desena edició de la Nit d’Artistes de Cambrils amb un espectacle de dansa del ventre de gran bellesa artística i marcats moviments de maluc. The Same, formada per dues solistes femenines van interpretar una cançó del Malú. A continuació Xavi Picarols va interpretar el paper del Crooner Nacional  Ricardo Lozano, donant ordres a una orquestra invisible i dirigint-se al públic fent gala del gran prestigi aconseguit com a cantant internacional. El cambrilenc Rodolfo Gatell, conegut popularment com Rudy,  va sorprendre a tothom amb una viscuda interpretació del tema Gigolo de David Lee, arrencant grans aplaudiments entre el públic. Un altre cambrilenc, el veterà monologuista Cristian Corominas va parlar de les relacions interpersonals entre parelles, amics, família i treball. Per acabar les joves noies d’Ai Carai! van cantar diverses peces acompanyades d’instruments com la guitarra i l’acordió diatònic despertant l’interès dels xics de la Banda de la Gamba i acabant fent duet ambdues formacions sobre l’escenari. La desena edició de la nit d’Artistes va cloure amb tots els participants sobre l’escenari saludant al nombrós públic que a altes hores de la nit encara restava a l’amfiteatre del Parc del Pinaret.

Comenta aquest article