Informació general

El NMC constitueix la nova executiva del partit escollida en una assemblea extraordinària

Per Berta Ruiz

El Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC) ja té constituïda la nova executiva del partit. El passat 30 de juny van celebrar una assemblea extraordinària, que va tenir lloc a la seu del partit situada al barri de la Parellada, per tal d'escollir els diferents representants.

L'elecció de la junta executiva del partit es va fer a través de llistes obertes, on un total de 28 militants del partit van presentar-se i entre els quals es van escollir els 15 membres més votats. Cal destacar que l'assemblea va decidir que els tres regidors del partit –Oliver Klein, Cinta Ballesté i Santi Gámez– no podien a aspirar a formar part d'aquesta executiva, evitant l'acumulació de càrrecs. Finalment els càrrecs van quedar de la següent manera: presidenta: Imma Sierra; secretària: Anabel Muñoz; vicesecretari: Joan Vila; tresorer: Adam Charrabi; comunicacio i esdeveniments: Julio Scocozza; esports i festes: Jose Emilio Sanchez; cultura: Julia Aranega; relacions cíviques i joventut: Xavier Vilas; governació: Neus Bosquet; salut i família: Nuria Iriarte; urbanisme: Ricard Margalef; promocio econòmica i turisme: Carlos Cebrian; obra publica, espai urbà i medi ambient: Cristóbal Granero; benestar social: Susi Cervero i educació: Joan Pau Casquero.

Per altra banda, els tres regidors del NMC s’han repartit els barris de la següent manera: Ponent, Horta de Santa Maria, Eixample, Pallissa, Barri Antic, Parellada i Pinaret (Oliver Klein); Eixample Platja, Port, Regueral, Cambrils Badia i Solcambrils (Cinta Ballesté); i, finalment, Nou Cambrils, Moli de la Torre, Vilafortuny i Llevant (Santi Gámez). Per regidories, el repartiment es el següent: Hisenda, Governació, Turisme i Promoció Econòmica (Oliver Klein); Relacions Cíviques, Joventut, Cultura, Benestar Social i Educació (Cinta Ballesté); i, finalment, Urbanisme, Espai Public, Esports i Festes (Santi Gámez).

Comenta aquest article